Λαμία: Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε κάνει εξετάσεις και ήταν καλά – Η ανακοίνωση της ομάδας του

Ο Μάκης Χριστόπουλος, ο ηλικίας 29 ετών ποδοσφαιριστής που πέθανε χθες ξαφνικά στο γήπεδο, “είχε κάνει ιατρικές εξετάσεις και είχε κριθεί κατάλληλος”, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του. Εν μέσω πάνδημης συντριβής για τον ξαφνικό χαμό του ποδοσφαιριστή από τη Λαμία, η ομάδα του, “Ηρακλής Ροδίτσας” εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:  

“Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ. Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:
Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας”

Ο ηλικίας 29 ετών ποδοσφαιριστής, άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο γήπεδο, του Νέου Κρικέλλου σε αγώνα Β’ κατηγορίας του ποδοσφαίρου Φθιώτιδας μεταξύ των ομάδων “Ηρακλής Ροδίτσας – Δίβρη”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας LamiaReport πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Περίπου 15 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε, πηγαίνοντας μόνος του στα αποδυτήρια, όπου και κατέρρευσε. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο, για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και  παρέλαβε τον ποδοσφαιριστή.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι διασώστες.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, συνοδεία της ομάδας ΔΙΑΣ, όμως ούτε οι γιατροί μπόρεσαν να επαναφέρουν τον ποδοσφαιριστή.

Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι σοκαρισμένοι με τον χαμό του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, καθώς η γυναίκα του είναι έγκυος.

(Πηγή: lamiareport.gr)
Δείτε το βίντεο από το Star Κεντρικής Ελλάδας

Τι είπε ο Πρόεδρος της ομάδας στο «Tlive».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ