Λακωνία: Συγκλονίζει ο άτυχος πατέρας των αδελφών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Για την τραγική απώλεια των 2 γιων του από το συγκλονιστικό τροχαίο στη Λακωνία την Τρίτη μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha ο πατέρας και η θεία των αδικοχαμένων αντρών.

Τι είπε ο πατέρας και η θεία των δύο αδελφών για το τροχαίο

Όσον αφορά στους πιθανούς λόγους που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα των παιδιών του, ανέφερε ο απαρηγόρητος πατέρας στο “Tlive” ότι :” Θα ήταν γλίτσα, θα ήταν λάδια, ήταν και βροχερός ο καιρός. Είχε βρέξει.”

“Ο μεγάλος δούλευε στο εργοστάσιο…και ο μικρός έχει περάσει καρκίνο πριν 5 χρόνια, το ξεπέρασε και ήρθε αυτό τώρα.”, πρόσθεσε.

Κατά τον πατέρα, το περιστατικό συνέβη, όταν τα δύο αδέλφια, ηλικίας 33 και 36 ετών, πήγαιναν βόλτα: “Βόλτα πήγαιναν σε κάποιο άλλο χωριό.”, ενώ συνέχισε λέγοντας, ότι δεν έχει άλλα παιδία στον κόσμο: “Όχι, μόνο αυτά τα δύο. Παντού πήγαιναν, έτρεχαν να βοηθήσουν. Αυτά τα δύο είχαμε τα αγγελούδια. ”

Σύμφωνα με την θεία των δύο άτυχων αντρών είχαν γίνει κι άλλα τροχαία στο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τα ανίψια της: “Στο σημείο που έγινε το τροχαίο, είχαν γίνει άλλα τρία.

“Τα παιδιά πήγαν χθες να πιούν έναν καφέ στη Σκάλα. Στη διασταύρωση όμως, Άη Γιάννη προς Βλαχιώτη, που είναι ο κεντρικός δρόμος, το αυτοκίνητο γλίστρησε και έκανε μανούβρες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό. “, υπογράμμισε.

Επισήμανε περεταίρω ότι ένας εκ των δύο θυμάτων είχε νοσήσει από καρκίνο στο παρελθόν και είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά, κάνοντας μια σειρά από πέντε χειρουργεία: “Το ένα δεν εργαζόταν λόγω ασθένειας… Πέντε χρόνια παιδευόταν με καρκίνο. Είχε κάνει 5 χειρουργεία, κατά τα άλλα όμως ήταν καλά, καλά πήγαιναν και οι εξετάσεις του.”

“Ήταν πάντα μαζί.”, κατέληξε.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.