Λακωνία: «Ας πρόσεχε, πάντα έκανε του κεφαλιού της» – Δήλωση σοκ από την αδελφή της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Σοκ προκαλούν  οι αντιδράσεις των μελών της οικογένειας της 13χρονης, η οποία γέννησε το παιδί του βιαστή της στη Λακωνία,

Μετά την αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης, η οποία υποστήριξε ότι η κόρη της «πήγαινε με πολλούς», οργή προκαλεί και η δήλωση της αδελφής της ανήλικης, λέγοντας «ας πρόσεχε».

«Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 18χρονη αδελφή της 13χρονης, η οποία φιλοξενείται τώρα σε δομή στην Πάτρα, όπως και κάποια από τα αδέλφια της.

Σε ερώτηση αν κάποιος συγγενής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την ίδια ή κάποιο από τα αδέλφια της, η κοπέλα απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως δεν πιστεύει ότι συγγενικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μωρού της αδελφής της. «Η αδελφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δεν μας άκουγε, έκανε πάντα του κεφαλιού της», κατέληξε η αδελφή της 13χρονης.

«Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς»

Λίγες μέρες νωρίτερα, η μητέρα της 13χρονης προχώρησε σε εξοργιστικές δηλώσεις καθώς τόνισε ότι δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη και ότι η ανήλικη «πήγαινε με πολλά άτομα». «Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλά άτομα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

«Έχω έξι παιδιά. Η κόρη μου δεν ξέρω από ποιον έμεινε έγκυος. Έχει μπλέξει με πολλά άτομα και δεν ξέρουμε ποιου είναι το παιδί. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια. Δεν το γνώριζα ότι είναι έγκυος, με την αδερφή της μιλούσε. Δεν μου έλεγε τα μυστικά της», πρόσθεσε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι ψέματα ότι η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό πρόσωπο.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της που βρίσκεται στη φυλακή και στο εάν ήταν βίαιος απέναντί τους, η μητέρα της 13χρονης είπε ότι ήταν ένας καλός πατέρας που τους αγαπούσε και τους τιμούσε».

Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση βιασμού της 13χρονης που έμεινε έγκυος

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις αρχές Οκτωβρίου 2022 η ανήλικη κίνησε τις υποψίες στο σχολικό περιβάλλον της, όταν άρχισε να παίρνει ανεξήγητο βάρος και ιδιαίτερα στην κοιλιακή χώρα. Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του διευθυντή του σχολείου και σε συνεννόηση με γιατρό της περιοχής, στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ελέγχου για όλα τα παιδιά, η ανήλικη μαθήτρια υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Ακολούθως, ο εν λόγω γιατρός συνέταξε και απέστειλε αναφορά συνοδευόμενη από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στην Εισαγγελέα Γυθείου, γνωστοποιώντας την κατάσταση της 13χρονης. Στην αναφορά υπογραμμιζόταν πως η ανήλικη μαθήτρια έχρηζε άμεσης γυναικολογικής εξέτασης από εξειδικευμένο επιστήμονα.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και το κορίτσι απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και από εκεί σε μαιευτήριο των Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη. Έκτοτε, και μέχρι να γεννήσει, η ανήλικη διέμενε σε ξενώνα μαιευτηρίου των Αθηνών, όπου λάμβανε την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Μετά τον τοκετό, από τις αρμόδιες υπηρεσίες άρχισε διαδικασία αναδοχής/υιοθεσίας του παιδιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ