Κυψέλη: Νέα μαρτυρία για το θρίλερ με την εξαφάνιση της Σταυρούλας – «Έλα να πάρεις τα χρήματα για να μην τα πάρει η αστυνομία»

Μία νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας για το θρίλερ με την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας, στην Κυψέλη. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη μαρτυρία, η συγκάτοικος της Σταυρούλας εμφανίζεται να αναζητούσε, μέσω διαδικτύου, κάποια γυναίκα ώστε να της δώσει χρήματα που είχε βγάλει από τον τραπεζικό λογαριασμό της 53χρονης, ώστε να μην τα βρουν οι αστυνομικές αρχές.

Η αγνοούμενη φέρεται να διατηρούσε στον λογαριασμό της περίπου 11.000 ευρώ, χρήματα που σήκωνε σιγά σιγά η συγκάτοικός της. Η εκπομπή LiveNews μετέδωσε την μαρτυρία μίας γυναίκας, η οποία αποκαλύπτει τα εξής:

«Τα χρήματα από τον λογαριασμό της Σταυρούλας, η συγκάτοικος τα έβγαζε λίγα-λίγα από την τράπεζα. Τα λεφτά αυτά τα 10 χιλιάρικα της Σταυρούλας δηλαδή, η συγκάτοικος ήθελε να μου τα δώσει να τα κρατήσω εγώ για να μην τα βρούνε οι αστυνομικοί. Καταλαβαίνετε πώς θα έμπλεκα; Μιλούσαμε μέσω ίντερνετ και το είχε προτείνει σε εμένα χωρίς να με έχει δει ποτέ από κοντά. Μου είπε “έλα σπίτι μου στην οδό Ευβοίας να πάρεις τα χρήματα για να μην τα πάρει η αστυνομία“. Αυτά νομίζω, ήταν πολύ πριν αναλάβει το Ανθρωποκτονιών. Εγώ δεν ξέρω πολλούς να μοιράζουν λεφτά μέσω ίντερνετ. Είμαι πρόθυμη να καταθέσω στην αστυνομία, θέλω να βρεθεί η αλήθεια».

«Μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω ότι θα υπάρξει ένταλμα σύλληψης»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος της οικογένειας της Σταυρούλας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι σήμερα κατέθεσε ο βιολογικός πατέρας της αγνοούμενης στην Ασφάλεια της Λάρισας κι έδωσε γενετικό υλικό για λήψη DNA.

Επιπλέον, ο δικηγόρος χαρακτήρισε «σημαντική» την μαρτυρία που μετέδωσε η εκπομπή. Καταλήγοντας ο κ. Σούρλας εκτίμησε: «Θεωρώ ότι το κίνητρο είναι και ερωτικό και οικονομικό. Μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω ότι θα υπάρξει ένταλμα σύλληψης».

Ο αδελφός της Σταυρούλας: Είμαστε εδώ και ό,τι χρειαστεί θα την βοηθήσουμε

Ο αδελφός της 53χρονης Σταυρούλας, που αγνοείται από τα τέλη Αυγούστου, μίλησε στο Mega μετά και την ανάληψη της έρευνας από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

«Περιμένουμε αυτή τη στιγμή νεότερα, πιστεύουμε μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Δεν παύει να είναι αδερφή μας και να είναι μια ψυχή, ένας άνθρωπος και μας ενδιαφέρει. Είμαστε εδώ και ό,τι χρειαστεί θα την βοηθήσουμε», τόνισε.

Οι αρχές καλούνται να απαντήσουν στο βασικό ερώτημα, εάν η Σταυρούλα εξαφανίστηκε από μόνη της ή κάποιοι άλλοι την «εξαφάνισαν». «Πολλά σενάρια και πολλά πράγματα μπορούν να χτιστούν γύρω από αυτή την υπόθεση. Εγώ έχω κάποιες ελπίδες (ότι ζει)», λέει ο αδελφός της.

Την περασμένη Παρασκευή, η συγκάτοικος της Σταυρούλας έδωσε κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Συγκατοικούσε με την 53χρονη επί 26 ολόκληρα χρόνια, ενώ ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. «Δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία. Δεν είχα σημειώσει. Ήταν 22-23. Νομίζω ήταν Τρίτη», ανέφερε η συγκάτοικος.

«Δεν μπορώ να πάρω ούτε θέση, ούτε μπορώ να κρίνω έναν άνθρωπο επειδή μπορεί να έχει ξεχάσει μια ημερομηνία ή οτιδήποτε άλλο και γι’ αυτό το λόγο κινηθήκαμε νομικά και έχουμε ένα ολόκληρο κατεβατό με ερωτήματα», σχολιάζει ο αδελφός της.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ