Κυψέλη: Ξεκινούν οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών για την εξαφάνιση της Σταυρούλας – Η κατάθεση της συγκατοίκου, το σημείωμα και οι έρευνες

Ξεκινούν οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση-θρίλερ με την εξαφάνιση της 52χρονης Σταυρούλας, πριν από επτά μήνες, στην Κυψέλη. Την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η αγνοούμενη ενδεχομένως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί επρόκειτο να μεταβούν σήμερα (Παρασκευή, 16/2) στο σπίτι όπου διέμενε η Σταυρούλα με την συγκάτοικό της στην Κυψέλη, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων, που θα τους βοηθήσουν ώστε να πέσει φως στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα ληφθεί κατάθεση και από την συγκάτοικο της Σταυρούλας, η οποία ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε πριν εξαφανιστεί, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, η Σταυρούλα ήθελε να αγοράσει όπλο, στοιχείο που επιβεβαιώνει η συγκάτοικος και φίλη της και περιπλέκει ακόμη περισσότερο την μυστηριώδη υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών αναμένεται να μπουν, εξάλλου, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Σταυρούλας, που φέρεται να βρισκόταν σε λειτουργία για κάποιες ημέρες, αφού χάθηκαν τα ίχνη της.

Παράλληλα, θα ερευνηθούν και οι κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Σταυρούλας. Η 52χρονη διατηρούσε έναν λογαριασμό με 11.000 ευρώ. Μετά την εξαφάνιση η συγκάτοικός της παραδέχτηκε ότι έκανε ανάληψη όλων των χρημάτων, γιατί έτσι της είχε ζητήσει η φίλη της, όπως είπε. Υπάρχει όμως και δεύτερος τραπεζικός λογαριασμός, κοινός των δύο γυναικών, όπου οι καταθέσεις ανέρχονται σε 68.000 ευρώ.

Η συγκάτοικος θεωρεί ότι η Σταυρούλα είναι νεκρή και ότι «δεν έχει μείνει ούτε κοκαλάκι», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το star. «Κάτι κακό της συνέβη. Μπορεί να αργούσε, αλλά θα με είχε ειδοποιήσει. Δεν είναι στη ζωή η Σταυρούλα», δήλωσε η συγκάτοικος. «Αν με ακούει, θέλω να της πω να γυρίσει. Τίποτε άλλο, όλα καλά», είπε η συγκάτοικος στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας έγινε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν τη Σταυρούλα επίσημα από τον Νοέμβριου του 2023, ενώ τα ίχνη της είχαν χαθεί από τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της

Η συγκάτοικος της 52χρονης, είπε ότι βρήκε ένα σημείωμα στην τσάντα της Σταυρούλας. Σύμφωνα με την εκπομπή, στο σημείωμα η αγνοούμενη απευθύνεται σε ένα συγγενικό της πρόσωπο και αναφέρεται σε παρελθοντικά γεγονότα.

Πρόκειται για μία σελίδα από ένα σημειωματάριο της εξαφανισμένης, άρα υπάρχουν κι άλλες σελίδες, που είναι άγνωστο εάν έχουν βρεθεί ή όχι.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ