Μακελειό στη Γλυφάδα: Παρουσία λιγοστών προσώπων η ταφή του 76χρονου Αιγύπτιου

Παρουσία λιγοστών φίλων και γνωστών του, τελέστηκε η ταφή του 76χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος αιματοκύλισε την ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, το πρωινό της περασμένης Δευτέρας (12/2).

Ο δράστης της τριπλής δολοφονίας και αυτόχειρας, ετάφη στο νεκροταφείο στο Μαρμάρι απέναντι από τους Πεταλιούς, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών για την οικογένεια Καρνέση και ανά διαστήματα ζούσε μαζί τους.

Περίπου 10 άτομα, κυρίως κάποιοι γνωστοί του ψαράδες, παρέστησαν στην κηδεία του 76χρονου. Κανείς από τους συγγενείς του δεν ενδιαφέρθηκε για το πότε και πού θα γινόταν η ταφή του δράστη και αυτόχειρα και, βέβαια, δεν παρέστη στο τελευταίο «αντίο».

Αναπάντητα τα ερωτήματα

Μία εβδομάδα μετά το μακελειό, παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά  με το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης που εξαπέλυσε ο 76χρονος έμπιστος της οικογένειας Καρνέση.

Ο δράστης δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος της εφοπλιστικής οικογένειας, αλλά κάτι σαν μέλος τους. Μαζί τους σε διακοπές, ακόμα και στο ίδιο σπίτι τα χρόνια του κορονοϊού.

Τα τελευταία στοιχεία της έρευνας δείχνουν πως ο 76χρονος μακελάρης δεν δήλωνε στην εφορία κάποιο ακίνητο ή χωράφι την τελευταία 5ετία. Πηγές επισημαίνουν ότι στο κτηματολόγιο υπήρχε δική του εγγραφή, που σημαίνει ότι κάτι είχε στο όνομά του, το πιθανότερο εκτός Γλυφάδας, σε περιοχή που ακόμα δεν έχει μπει στο κτηματολόγιο.

«Κλειδί» η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση

Πρόσωπο «κλειδί» παραμένει η Δέσποινα Καρνέση, η οποία δεν έχει καταθέσει ακόμα στην αστυνομία. Την περασμένη Παρασκευή, αποχαιρέτησε με οδύνη την αδελφή της, Μαρία, και τον σύζυγό της.

Η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση θεωρείται κομβικής σημασίας. Θεωρείται βέβαιο ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και είναι η μόνη που θα μπορούσε να φωτίσει τις σκοτεινές πλευρές της τραγικής ιστορίας και να αποκαλύψει ποιοι ήταν οι λόγοι που ο δράστης άνοιξε πυρ μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και στρέφοντας, στη συνέχεια, το όπλο προς τον εαυτό του.

Να ξεπεράσουν το σοκ από τον εφιάλτη που έζησαν καλούνται και οι υπάλληλοι της ναυτιλιακής εταιρείας, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στα γραφεία τους και πλέον υπό την καθοδήγηση της Δέσποινας Καρνέση, καλούνται να διατηρήσουν την επιχείρηση στο μονοπάτι των επιτυχιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ