Κυψέλη: “Εύχομαι όταν πεθάνει να μην την βάλουν σε μια εργαλειοθήκη” – Ο παππούς ξεσπά κατά της μητέρας του 7χρονου

Συγκλονισμένος από τη φρικτή δολοφονία του εγγονού του, δηλώνει ο πατέρας της 29χρονης, που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της για το άγριο έγκλημα στην Κυψέλη. Ο παππούς του παιδιού, επισημαίνει ότι δεν είχε δει τα εγγόνια του και δεν γνώριζε κάτι για την τύχη τους, ούτε για τη ζωή της κόρης του. Το μήνυμα που της στέλνει, είναι “όταν πεθάνει να μην την βάλουν σε μια εργαλειοθήκη”.

Ο παππούς του Ανδρέα, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια της μητέρας του και του συντρόφου της, εξέφρασε την λύπη του για το “αγγελούδι¨. “Το μόνο που μπορώ να κάνω, να πάω στην Ασφάλεια να πάρω τα κοκκαλάκια του να τα θάψω. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω…”, λέει στην κάμερα του Alpha. Εξηγεί ότι η κόρη του, “πήρε το κοριτσάκι έξι μηνών και έφυγε” και ότι “εγώ δεν ήξερα τίποτα”. “Είμαι βιολογικός παππούς, αλλά δεν τα ξέρω τα παιδιά”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο παππούς του Ανδρέα.

“Πήρα την Ασφάλεια και τους ζήτησα όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, να με ενημερώσετε να πάρω τα κοκαλάκια του να πάω σε μία εκκλησία”, είπε ο ίδιος. Ερωτηθείς για την πράξη της κόρης του, την χαρακτήρισε “καταδικαστέα” και υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να είχε καταγγείλει τον σύντροφό της “από την εποχή που κακοποιούσε τα παιδιά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ