Κυψέλη: “Θέλω να βγω και να σκοτώσω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου”, λέει ο πατέρας του 7χρονου

Σε νοσοκομείο στην Πολωνία βρίσκεται ο βιολογικός πατέρας του άτυχου 7χρονου Ανδρέα που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του άνδρα της μητέρας του στην Κυψέλη.

Ο άνδρας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και είναι σοκαρισμένος από την είδηση της δολοφονίας του γιου του, ενώ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, είπε πως έφυγε από την Ελλάδα πριν από οκτώ χρόνια, όταν χώρισε με τη γυναίκα του, και θεώρησε ότι άφησε τα παιδιά του σε ασφαλή χέρια. Περιέγραψε την πρώην σύζυγό του ως καλή μητέρα και τονίζει, μεταξύ άλλων, πως όταν την άφησε ήταν μια γυναίκα που αγαπούσε τα παιδιά της, τα φρόντιζε με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας του 7χρονου είπε ότι άφησε τα παιδιά, περιμένοντας να τα ξαναβρεί όταν βγει από το νοσοκομείο. Έχει νοσηλευθεί τέσσερις φορές και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ακόμη είναι στο νοσοκομείο.

Όπως σημείωσε, περίμενε πως και πως να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Ελλάδα, ώστε να ξανασφίξει τα παιδιά του στην αγκαλιά του, ενώ δεν γνώριζε ότι η κόρη του έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Ζητεί τη σκληρή τιμωρία του ανθρώπου που αφαίρεσε τη ζωή του γιου του και με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο βιολογικός πατέρας του Ανδρέα είπε στον Alpha μιλώντας σπαστά ελληνικά: “Έχω να μιλήσω 8 χρόνια με το αγοράκι. Το κοριτσάκι είναι στην Ελλάδα… Είναι με τη μητέρα του. Άφησα δύο παιδιά στη Χριστίνα και πήγα Πολωνία… Και δεν ξέρω τι κάνει η Χριστίνα 8 χρόνια και τα παιδιά. Μία φασαρία ήταν και πήγα Πολωνία και δεν ήρθα στην Ελλάδα… Καλή μαμά ήταν η Χριστίνα. Πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και στο σπίτι ωραίο ήταν. Δεν ξέρω τι έγινε στην Ελλάδα.  Έχω μπει τέσσερις φορές στο νοσοκομείο στην Πολωνία. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου. Θέλω να βγω να τον σκοτώσω αυτόν! Δεν τον ήξερα… Άφησα μήνυμα στη Χριστίνα, στο internet, στο facebook… και στο instagram και τίποτα, δεν μου έστειλε τίποτα. Δεν μου έγραψε τίποτα. Αν βγω από το νοσοκομείο και είμαι τώρα πιο καλά, θέλω να πάω Ελλάδα” είπε ο ο πατέρας.

Όσο για το αν την κόρη του την έχει πάρει ανάδοχη οικογένεια είπε: “Δεν το ξέρω!”

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.