Δολοφονία Κυψέλη: Στα δικαστήρια με σκυμμένο κεφάλι η 29χρονη μητέρα του 7χρονου

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε πριν από λίγο η 29χρονη μητέρα του 7χρονου Ανδρέα, που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τον 33χρονο εραστή της.

Ο άνδρας από την Πολωνία “έσπασε” και ομολόγησε το έγκλημα του μετά από πολύωρη ανάκριση. Περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το 7χρονο παιδί, τοποθετώντας όπως είπε μονωτική ταινία στο στόμα του.

Οι έμπειροι αστυνομικοί όμως εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τους ισχυρισμούς του δράστη. Επισημαίνουν ότι το παιδί θα μπορούσε να αφαιρέσει την ταινία από το στόμα του καθώς τα χέρια του ήταν ελεύθερα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης δεν κατέθεσε ότι του τα είχε δέσει. Επιπλέον ο ασφυκτικός θάνατος απαιτεί την άσκηση πίεσης. Έτσι δεν αποκλείουν την περίπτωση ο 34χρονος να σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια το παιδί.

Αμετανόητη η μητέρα του 7χρονου για τη δολοφονία – Ο 34χρονος Πολωνός ζητεί συγγνώμη κλαίγοντας

Η γυναίκα αυτή ακόμη και μετά την αποκάλυψη της φρίκης που πάγωσε το Πανελλήνιο, μένει ανέκφραστη και το μόνο που επαναλαμβάνει είναι ότι δεν συμμετείχε.

“Ο άνδρας δείχνει μετανιωμένος. Αυτό που μας αφήνει άφωνους όμως, είναι η στάση της μητέρας. Είναι ψυχρή και επιμένει ότι δεν είδε τον βασανιστικό θανάτου του παιδιού της .Οπότε, πώς να δηλώσει μεταμέλεια; Θα πρέπει πρώτα να παραδεχθεί ότι συμμετείχε. Είχε γίνει κόμπος το δικό μας στομάχι από την δολοφονία του παιδιού και η μητέρα του, είναι ανέκφραστη”.

Με αυτά τα λόγια αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών, περιγράφουν στο enikos.gr την στάση της 29χρονης γυναίκας. Ο πρώην σύντροφος της, την τοποθετεί ξεκάθαρα στη σκηνή του εγκλήματος, όσο κι αν η ίδια το αρνείται. Αμέσως μετά τη δολοφονία, ρώτησε τον 34χρονο τι θα κάνουν για να εξαφανίσουν το άψυχο κορμάκι του ίδιου της του παιδιού. Κι όταν ο ίδιος της απάντησε ότι θα το κανονίσει, τής ζήτησε να φύγει από το σπίτι για λίγες ημέρες, να του δώσει χρόνο να εξαφανίσει τα ίχνη του παιδιού, η 29χρονη ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και το σχέδιο του.

δολοφονία 7χρονος Κυψέλη
Η εργαλειοθήκη με την οποία μετέφεραν τα οστά του 7χρονου

Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία του 7χρονου – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το μοιραίο βράδυ

Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν η 29χρονη χώρισε από τον σύζυγό της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του, την Πολωνία, και εκείνη έμεινε στην Ελλάδα με τα δυο τους παιδιά, τον 5χρονο τότε γιο τους που στη συνέχεια δολοφονήθηκε και την 7χρονη τότε κόρη τους.

Λίγο αργότερα, η 29χρονη γνώρισε τον 33χρονο δράστη της δολοφονίας, επίσης από την Πολωνία, και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για τα δύο παιδιά καθώς και οι δύο τα κακοποιούσαν.

Τα παιδιά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr, πήγαιναν στο σχολείο με μώλωπες και χτυπήματα. Υποβάλλονταν σε βασανιστήρια, καθώς ο 33χρονος, ο οποίος ήταν χρήστης ναρκωτικών και κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τα άφηνε νηστικά, τα χτυπούσε και για «τιμωρία» τους επέβαλε να στέκονται όρθια για ώρες.

Η μητέρα, απαθής, δεν έκανε τίποτα για αποτρέψει τα όσα φρικιαστικά βίωναν τα παιδιά της. Το 2018 το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα από την εισαγγελία ανηλίκων και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Το αγοράκι όμως ήταν εξαφανισμένο. Όλοι θεωρούσαν πως βρισκόταν με τον πατέρα του στην Πολωνία, όπως έλεγαν η 29χρονη και ο 33χρονος, όμως όπως αποκαλύπτεται σήμερα το παιδί είχε ήδη δολοφονηθεί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ