Κυψέλη: Αυτή είναι η 36χρονη που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η φωτογραφία της 36χρονης γυναίκας, που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο εραστής της, έξω από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της, στην Κυψέλη

Στην επίμαχη εικόνα που μετέδωσε το mega, διακρίνεται η άτυχη γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της. Η νέα αυτή δολοφονία συγκλονίζει την κοινή γνώμη, ενώ το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μετέβησαν στο σημείο ήταν σοκαριστικό.

Ο 37χρονος δράστης είχε μαχαιρώσει την γυναίκα στην κοιλιά, στο μάγουλο και της είχε κόψει σχεδόν το δεξί της χέρι. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσαν σχέσεις και η 36χρονη φέρεται να είχε δανειστεί από τον ίδιο μεγάλα χρηματικά ποσά για να βοηθάει και τον σύζυγό της, που είναι άνεργος. Όταν εκείνη του είπε ότι θέλει να χωρίσουν, εκείνος πήγε έξω από το σπίτι της, της ζήτησε τα λεφτά και στη συνέχεια την μαχαίρωσε.

Η αγριότητα που επέδειξε ο δράστης ήταν μεγάλη και η άτυχη γυναίκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φαίνεται να μην έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη του, που όλα δείχνουν ότι την είχε προσχεδιάσει.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η Άννα Κανδύλη, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 37χρονο Μπαγκλαντεσιανό που σκότωσε την 36χρονη ομοεθνή του, χθες το μεσημέρι στην Κυψέλη.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Τα λόγια της άτυχης γυναίκας που της κόστισαν τη ζωή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης εργαζόταν σε διάφορες βιοτεχνίες μαζί με την άτυχη γυναίκα και κάποια στιγμή έκαναν σχέση. Στην κατάθεσή του ο 37χρονος υποστήριξε ότι η 36χρονη του ζητούσε συχνά λεφτά και εκείνος της τα έδινε, επειδή ο σύζυγός της ήταν άνεργος. Επίσης, του έλεγε συνεχώς ότι σκοπεύει να χωρίσει και να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον άνδρα της.

Όμως αν και του έταζε ότι θα ζούσαν μαζί σαν νόμιμο ζευγάρι, εκείνος είχε καταλάβει ότι τον κορόιδευε. «Τι θα γίνει θα τον χωρίσεις;» την ρωτούσε κάθε ημέρα … Η 36χρονη του πρότεινε να συναντηθούν την μοιραία Κυριακή από κοντά στο σπίτι της ώστε να το συζητήσουν εκ νέου. «Κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει και αγόρασα ένα μαχαίρι, το οποίο πήρα μαζί μου στο ραντεβού που μου έκλεισε».

Ο 40χρονος την περίμενε να κατέβει από το σπίτι για να συζητήσουν για την σχέση τους. Τότε, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, του ανακοίνωσε πως χωρίζουν. «Τέλος εδώ. Δεν θα αφήσω τον άνδρα μου, δεν σε θέλω πια. Χωρίζουμε» ήταν τα τελευταία λόγια της όταν εκείνος έβγαλε το μαχαίρι και την σκότωσε.

Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο, όπου το εντόπισαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ