Κυπαρισσία: Σοκάρει η αποκαλυπτική μαρτυρία του πρώην συζύγου της Μόνικα

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του πρώην συζύγου της Μόνικα Γκιους, στην οποία πιθανότατα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον τσιμεντένιο τάφο, στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε, στην Κυπαρισσία.

Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης ρίχνει φως στη σχέση που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια η μητέρα τριών παιδιών με ομοεθνή της, ο οποίος έχει διαφύγει από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 39χρονος ήταν βίαιος και κακοποιούσε στη Μόνικα, η οποία μάλιστα είχε χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Με τη μαρτυρία του, ο πρώην σύζυγος της 42χρονης, επιβεβαιώνει αυτές τις καταγγελίες και μάλιστα αποκαλύπτει ότι θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του 39χρονου είχε πέσει και ο γιος του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο LIVE NEWS, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο πρώην σύντροφος της Μόνικα την δολοφόνησε και έθαψε το πτώμα της στην αυλή του σπιτιού, όπου συζούσαν.

Κυπαρισσία

Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα: Είναι δολοφόνος

“Είναι δολοφόνος, ένας… Και λίγο λέω… ένας ηλίθιος, ένα κάθαρμα”, λέει ο πρώην σύζυγος της 42χρονης αναφερόμενος στον 39χρονο Ρουμάνο.

“Τον ψάχνουν. Αφού αυτός είναι. Τι μπορεί να πει; Μαζί μένανε. Στο ίδιο σπίτι έχει γίνει, εκεί την βρήκανε. Έφυγε αυτός. Είναι όλα τα δείγματα ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει μα-μου. Τι δηλαδή; Σκοτώθηκε μόνη της και μετά έβαλε τσιμέντο απάνω της; Δεν γίνεται αυτό. Και φεύγεις κιόλας; Αν ήταν αθώος θα καθόταν ακόμα”, υποστηρίζει.

Όπως αποκαλύπτει, τα βίαια ξεσπάσματα του 39χρονου, είχε βιώσει στο παρελθόν και ο 12χρονος γιος του, που εκείνο το διάστημα έμενε μαζί με τη μητέρα.

Μάλιστα, ο 12χρονος είχε διακομιστεί μια νύχτα στο νοσοκομείο, βαριά χτυπημένος.

Κυπαρισσία

Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης αντικρίζοντας τον γιο του “μαύρο” στο ξύλο, διεκδίκησε την επιμέλεια και έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του 39χρονου.

“Εμένα αυτός δεν με είχε πλησιάσει. Γιατί είχα πάρει ασφαλιστικά μέτρα και για την μάνα του και για τον … γιατί την είχε χτυπήσει το 2017, το 2018 και το παιδί, τον Αντρέα, τον μικρό και αυτή. Και καταλήξανε στο νοσοκομείο. Το μικρό τον είχε κοντά της, ήταν προστασία της, όμως έτυχε να φάει ξύλο και το παιδί, ο μικρός. Έχω φωτογραφίες από την αστυνομία πώς τους βρήκανε στο δρόμο. Και το παιδί μετά κατέληξε σε εμένα αυτόματα”, δήλωσε στο mega.

“Έχει κάνει κι άλλο φόνο”

Το θρίλερ στην Κυπαρισσία περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, αφού πληθαίνουν οι μαρτυρίες που φέρουν τον 39χρονο να έχει δολοφονήσει και την προηγούμενη σύντροφό του.

“Έχει ξανακάνει φόνο. Η άλλη κοπέλα που λέγεται Άννα που θάψανε εκεί στην Κυπαρισσία στο μέρος που είναι το νεκροταφείο, και λέγανε ότι ήταν ατύχημα. Όχι, ψέματα. Γλίστρησε στο μπάνιο, χτύπησε το κεφάλι της και τελείωσε. Όχι, ψέματα. Και τώρα η δεύτερη ήταν η πρώην μου. Τι να σας πω; Και της έλεγα, αλλά… Μιλάμε για ξύλο, για… άστο να πάει… και ταινία αν ήθελες να δείξεις, δε θα σου είχε βγει τέτοιο πράγμα”.

Ο πρώην συγκάτοικος του 39χρονου Ρουμάνου, που γνώριζε την Άννα που βρέθηκε μυστηριωδώς σε μια λίμνη αίματος στη μπανιέρα, κλήθηκε από την αστυνομία για να δώσει στοιχεία.

“Πήγαμε με αστυνομία, πριν ένα μήνα περίπου. Και άλλη Ρουμάνα που ήταν μαζί και πέθανε και πήγαμε να τους δείξω που είναι μέσα στο νεκροταφείο”, αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό.

Φως στις έρευνες της Αστυνομίας, αναμένεται να ρίξουν τα δείγματα του DNA που έδωσε σήμερα στην Αστυνομία ο 16χρονος γιος της Μόνικα Γκιουζ, προκειμένου να ταυτοποιηθεί εάν ανήκει στη 42χρονη το πτώμα που βρέθηκε στον τσιμεντένιο τάφο, στην Κυπαρισσία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ