Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης: Φωτογραφίες – ντοκουμέντα από την εμπλοκή του λιμενικού

Φωτογραφίες ντοκουμέντα δείχνουν την εμπλοκή του ενός εκ των δύο ανδρών του Λιμενικού στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Να σημειωθεί ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες, Παρασκευή (22/12) οι 10 κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και δύο λιμενικοί, που βρίσκονται ανάμεσα στους προσωρινά κρατούμενους.

Στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων είχαν γίνει η σκιά του και κατέγραψαν τις κινήσεις του στο Κερατσίνι όπου φυλάσσονταν οι ναρκωτικές ουσίες. Συνολικά 10 άτομα κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές. Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται να είναι μια γυναίκα 71 ετών, έγκλειστη στις φυλακές.

Υπό στενή παρακολούθηση, τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, είχαν θέσει για αρκετό καιρό τα μέλη του κυκλώματος που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους κατηγορούμενος λιμενικούς, φρόντιζε να κρύβει με κουκούλα ή καπέλο τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, επισκεπτόταν αποθήκη στο Κερατσίνι. Εκεί όπου τα μέλη της σπείρας, αποθήκευαν τις ναρκωτικές ουσίες. Οι ”Αδιάφθοροι” τον κατέγραψαν και άλλες φορές να συναντιέται με μία γυναίκα 63 ετών, κατηγορούμενη ως ταμία της οργάνωσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η «ταμίας» υποστηρίζει: «Από τη δικογραφία δεν προκύπτει ότι είμαι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης με διακριτό ρόλο. Τα άτομα που γνωρίζω αποτελούν και μέλη της “οικογένειάς” μου και μόνο αυτοί οι δεσμοί μας συνδέουν. Δεν οργανώθηκα αφενός προκειμένου να διακινήσω ναρκωτικές ουσίες, αφετέρου προκειμένου να αποκομίσω χρηματικά ποσά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κύκλωμα συμμετείχαν και τρία ακόμα άτομα που βρίσκονται ήδη στη φυλακή για άλλα αδικήματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των εμπλεκομένων συνολικά στους 13. Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης είναι μια 71χρονη, η οποία βρίσκεται έγκλειστη σε κατάστημα κράτησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ