Κώστας Αποστολάκης: Βρήκα τον Ιησού Χριστό, δεν είμαι άξιος να γίνω μοναχός

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε σήμερα (23/12) ο Κώστας Αποστολάκης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε και στη στενή σχέση που έχει δημιουργήσει με την θρησκεία.

«Ένας καλόγερος στο Άγιο Όρος μου είχε πει κάτι πολύ ωραίο. Τον ρώτησα τι είναι ελπίδα και μου λέει: «Να σε ρωτήσω κάτι, το ξυπνητήρι το βάζεις το πρωί για να πας στην δουλειά σου; Είσαι σίγουρος ότι θα ξυπνήσεις; Όχι, αλλά το βάζεις. Αυτό είναι ελπίδα».

Εγώ ζήτησα και βρήκα τον Ιησού Χριστό. Αλλά για να μην γίνουμε γραφικοί και λέμε συνέχεια τα ίδια μόνο αυτό θα σου πω, ζήτησα και βρήκα τον Χριστό. Η αυτογνωσία είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πράγμα, πολύ βαθύ. Νομίζω ότι ίσως και κανείς, αλλά πάρα πολύ λίγοι άνθρωποι το έχουν βρει στην ζωή τους», εξήγησε ο ηθοποιός.

Ακόμα ο Κώστας Αποστολάκης ανέφερε ότι: «Έχω πάει αρκετές φορές στο Άγιο Όρος και το καλοκαίρι πήγα και στο Ισραήλ. Ήμασταν το προτελευταίο γκρουπ που πρόλαβε να πάει πριν τον πόλεμο. Στο Ισραήλ έχει πάρα πολλές μονές. Πήγαμε σε πολλές μονές, αλλά πήγαμε και στα Άγια μέρη, προσκυνήσαμε, πολύ ωραία περάσαμε. Δεν είμαι άξιος να γίνω μοναχός, αυτό το πράγμα είναι κάλεσμα. Όποιος πει ότι τώρα θα πάω να γίνω μοναχός, θα φύγει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ