Κώστας Αποστολάκης: Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου

Στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς», από το καμαρίνι του στο θέατρο «Άλμα», μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «παλιό» του εαυτό, στην στροφή του προς την πίστη, αλλά και στην πρώην σύζυγό του.

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου και δεν έφτιαξα τίποτα. Τα «εγώ» μου δεν μπορούσαν να συννενοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, στην χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα, αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;» ανέφερε ο Κώστας Αποστολάκης.

Όσον αφορά στο θείο σημάδι που του φανερώθηκε αποκάλυψε: «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως. Κι από ‘κείνη την ώρα ένιωθα μία ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα».

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός υπογράμμισε: «Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ποτά, ξενύχτια, γυναίκες, ψευτιές, διπλωματία, υποκρισία, έπαρση. Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Κώστας Αποστολάκης εξομολογήθηκε: «Τίποτα δεν πήγε καλά στον γάμο μου, γιατί δεν ήμουν όπως πρέπει. Ήμουν εγωιστής και δειλός. Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ