Γιάννης Στάνκογλου: Αποκάλυψε ότι έπαιζε ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ – Τι είπε για τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιάννης Στάνκογλου κάθισε την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4». Ο ηθοποιός αποκάλυψε γιατί απείχε δέκα χρόνια από την μικρή οθόνη, έπειτα από την συμμετοχή του στο «Νησί», ενώ μίλησε και για την τηλεοπτική του επιστροφή με τις «Άγριες Μέλισσες».

«Eίναι η εποχή τέτοια που σε πάει. Δηλαδή εγώ είχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για δέκα χρόνια μετά το Νησί. Δεν ήθελα. Ήταν τόσο πολύ έντονη η εμπειρία αυτή στο Νησί και συνδεθήκαμε τόσο ωραία με όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, το πιστέψαμε τόσο πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την εποχή αλλά και τώρα αν κάτσεις να το ξαναδείς που δεν θέλεις μετά να ρίξεις τον πήχη» εξήγησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Και συνέχισε: «Δηλαδή περίμενα, περίμενα, περίμενα και με τις Άγριες Μέλισσες έκανα επί της ουσίας comeback στην τηλεόραση. Είδα ότι κάτι πήγαινε να γίνει ωραίο και είπα το ‘ναι’».

«Μου είχαν κάνει προτάσεις και από την Κύπρο και από εδώ για να κάνω σίριαλ και έλεγα ‘όχι’. Διάβαζα δηλαδή το σενάριο και ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε εκείνη την εποχή. Γιατί για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τι μου δίνεται είτε είναι για ταινία, είτε είναι για το θέατρο είτε, είναι για την τηλεόραση» συμπλήρωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως έπαιζε μπάλα στην ΑΕΚ, όταν ήταν έφηβος. «Είχα παίξει μπάλα στην ΑΕΚ από τα 12 μέχρι τα 15μισί. Το σκεφτόμουν για επάγγελμα, αλλά μετά άρχισαν οι αλητείες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ