Trending Now! Οι κυρίαρχες τάσεις στις μπότες που θα φορέσετε φέτος

Παλιότερα οι γυναίκες συνήθιζαν να φορούν μπότες αποκλειστικά τους χειμερινούς μήνες, όταν ο κρύος καιρός το επέβαλλε. Πόσο κρίμα! Ευτυχώς αυτό δεν ισχύει πια. Πλέον υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά σχέδια και στιλ μπότας που κάνουν το συγκεκριμένο είδος παπουτσιού επίκαιρο σχεδόν όλο το χρόνο. Από καουμπόικες μπότες μέχρι μπότες πάνω από το γόνατο που συνδυάζονται υπέροχα με μίνι φούστες (οι οποίες είναι τεράστια τάση φέτος), ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας και τα πιο δημοφιλή fashion brands παρουσίασαν μπότες και στις Spring/Summer συλλογές τους για το 2022 αλλά και στις χειμερινές συλλογές τους. Καθώς λοιπόν ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στον χειμώνα σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να ρίξουμε μια ματιά στις αγαπημένες μας τάσεις για τις μπότες που θα φορέσουμε και φέτος.

Η πρακτικότητα και η άνεση εξακολουθούν να παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στο σχεδιασμό, αλλά τώρα, φαίνεται ότι οι σχεδιαστές ανακάλυψαν εκ νέου την χαρά της δημιουργίας προτείνοντας ακανόνιστα τακούνια, φανταχτερά διακοσμητικά στοιχεία και ακόμη και μεταλλικές αποχρώσεις.

Παρακάτω ακολουθούν οι 6 κυρίαρχες τάσεις για τις μπότες της σεζόν.

1. Μπότες Στιλέτο

To stiletto επιστρέφει στα παπούτσια του 2022 στα πλαίσια της αναβίωσης της Υ2Κ μόδας. Οι μπότες έχουν πλέον killer τακούνια και αποπνέουν αισθησιασμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη amy sarah ✰ (@momentsabloom)

2. Χοντρές Σόλες

Οι chunky σόλες παραμένουν ανάμεσα στις τάσεις, συνδυάζονται με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας και κάνουν το καθημερινό στιλ παιχνιδάκι.

3. Wild Western

Οι καουμπόικες μπότες επιστρέφουν και αυτές για να φορεθούν με τζιν φούστες και παντελόνια. Είναι ιδανικές για να κάνετε μία δήλωση μέσα από το outfit σας.

4. Στολισμένες με κρύσταλλα

Οι σχεδιαστές είπαν «More is More» και στόλισαν τις μπότες της σεζόν ώστε να θυμίζουν κοσμήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emna Sellimi (@emnitta)

5. Ασημένιες

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά οι μπότες σας, οι οποίες θα είναι ασημένιες θα τραβήξουν σίγουρα τα βλέμματα με την λάμψη τους.

6. Over-the-knee

Είναι η ώρα να βγάλετε τις μπότες πάνω από το γόνατο από τις ντουλάπες και να τις φορέσετε και πάλι. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τις συνδυάσετε με τις μίνι φούστες σας ή με εκείνες που έχουν τα πιο τολμηρά σκισίματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ