Βούρκωσε ο Γιάννης Σμαραγδής για την σύζυγό του – «Σηκώνω το τηλέφωνο να την πάρω»

Ο Γιάννης Σαμαραγδής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και συγκίνησε τους πάντες όταν αναφέρθηκε με λόγια λατρείας στην σύζυγό του Ελένη, η οποία έφυγε το καλοκαίρι από τη ζωή.

Όπως είπε ο σπουδαίος σκηνοθέτης, γνώρισε τη σύζυγό του όταν εργαζόταν σε φαρμακείο στο Χαλάνδρι. «Εκεί εμφανίζεται ένα θείο πλάσμα. Μία πανέμορφη γυναίκα, την κυνηγούσαν όλοι. Την είδα και την ερωτεύτηκα ακαριαία» υποστήριξε εξηγώντας στη συνέχεια την προσπάθεια που έκανε για να την προσεγγίσει. Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε, προκειμένου να την εντυπωσιάσει της είπε ότι θα γίνει σκηνοθέτης, κάτι το οποίο δεν είχε σκεφτεί ποτέ μέχρι τότε.

«Το πένθος είναι βαρύ. Μου συμβαίνει κάτι και παίρνω το τηλέφωνο για να της τηλεφωνήσω. Είτε είναι καλό είτε είναι κακό. Είναι κάτι πιο πέρα από αυτό. Η γυναίκα μου είναι το σημαντικό πρόσωπο της οικογένειας. Δεν είμαι εγώ. Όλα τα πράγματα που έχω κάνει ξεκινούσαν από την Ελένη. Όλα. Και τα τελείωνε η Ελένη. Είχε κάνει καλύτερες σπουδές από εμένα, σπούδασε στο Παρίσι, πήρε μεταπτυχιακό από τη Σορβόννη με άριστα και ποτέ δεν χρησιμοποίησε. Ήταν πάντα πίσω» είπε βουρκωμένος ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Όταν θα φύγω, φοβάμαι επειδή δεν έχω την αθωότητα που είχε αυτό το πλάσμα -έχω κάνει αμαρτίες στη ζωή μου- μήπως δεν τη βρω εκεί που έχει πάει» υποστήριξε ο Γιάννης Σμαραγδής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ