Κτηνωδία στη Σητεία: Γυναίκα καταγγέλλει ότι κυνηγοί δολοφόνησαν την γάτα της – «Βοηθήστε με να αποδώσω δικαιοσύνη»

Μία παραθερίστρια καταγγέλλει ότι κυνηγοί πυροβόλησαν εξ’ επαφής και δολοφόνησαν την γάτα της, στο Παλαίκαστρο της Σητείας.

«Κυνηγοί δολοφόνησαν την γάτα μου κοντά σε διαμερίσματα στο Παλαίκαστρο της Σητείας, που νοίκιασα για διακοπές τον Νοέμβριο!», καταγγέλλει συγκεκριμένα η παραθερίστρια, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr.

Σύμφωνα με την κ. Όλγα, πολύ κοντά στην παραλία του Κουρεμένου και ενώ η γάτα, που φορούσε κολάρο με GPS, έκανε βόλτα στα 80 μέτρα, ακούστηκε πυροβολισμός και το άτυχο ζώο έπεσε νεκρό. Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι κυνηγοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο της γάτας της και ότι μάλιστα ο πυροβολισμός έγινε από μικρή απόσταση.

Όπως αναφέρει η παραθερίστρια, «η γάτα μου σκοτώθηκε χθες (1/11) από κυνηγό κοντά σε διαμερίσματα που νοίκιασα για τις διακοπές μου στο Παλαίκαστρο της Σητείας, περιοχή Ριζοβίγλου, πολύ κοντά στην παραλία του Κουρεμένου. Ήρθα χθες και έβαλα στη γάτα μου ένα κολάρο με Tractive GPS για να μπορώ να δω πού είναι σε πραγματικό χρόνο. Το έλεγξα αρκετές φορές και είδα ότι περπατούσε κοντά. Στη συνέχεια, στις 16:45 άκουσα τον πυροβολισμό με τον τρόπο που ήταν η γάτα μου σύμφωνα με το GPS tracker. Έτρεξα εκεί και βρήκα την γάτα μου ακόμα ζεστή και ήδη νεκρή».

Η ίδια περιγράφει στη συνέχεια ότι «πήγα στην αστυνομία στη Σητεία, ένας κτηνίατρος εξέτασε σήμερα το σώμα της γάτας μου και στην ακτινογραφία φάνηκαν μικρές σφαίρες (Pellets). Ο πυροβολισμός έγινε από πολύ κοντινή απόσταση. Από εκείνη την απόσταση ο κυνηγός μπορούσε να δει τη γάτα μου να φοράει κολάρο με GPS αλλά και πάλι την πυροβόλησε! Συνέβη στα 80 μέτρα από διαμερίσματα που νοικιάσαμε! Και 20 μέτρα από την παραλία του Κουρεμένου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Όλγα και ο σύζυγός της επισκέπτονται την Σητεία. «Πέρυσι περάσαμε σε αυτά τα διαμερίσματα 1,5 μήνα και όλα ήταν υπέροχα. Εγώ και ο σύζυγός μου, που είχε καρκίνο πριν και ακόμα παλεύουμε για τη ζωή του και χρειάζεται να χαλαρώσουμε σε ένα ήσυχο μέρος και οι δύο γάτες μας, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στο Παλαίκαστρο, αλλά εκείνη η στιγμή έγινε φρίκη τις πρώτες ώρες».

Η ίδια γυναίκα καταγγέλλει ότι οι κυνηγοί πηγαίνουν πολύ κοντά στα σπίτια και οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Μάλιστα, όπως αναφέρει, σε πολλές περιπτώσεις οι κυνηγοί είναι αδέλφια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τέτοιες παράνομες δράσεις και παραβατικές συμπεριφορές να μην έρχονται στο φως.

«Παρακαλώ βοηθήστε με να αποδώσω δικαιοσύνη για την γάτα μου, που έχει δολοφονηθεί!», καταλήγει η κ. Όλγα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ