Κρήτη: «Τρίτη φορά που απειλεί να με σκοτώσει» λέει ο 33χρονος που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην της γυναίκας του

«Είναι επικίνδυνος. Κινδυνεύει η ζωή μου. Είναι η τρίτη φορά που απειλεί να με σκοτώσει, δυο φορές με μαχαίρι και μια με αυτοκίνητο. Είναι καταγεγραμμένα όλα στην Αστυνομία» λέει ο 33χρονος από τις Μοίρες της Κρήτης, τον οποίο δάγκωσε στο μάγουλο και μαχαίρωσε στα πλευρά, ο 33χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας του.

Κρήτη: Άγριο επεισόδιο με έναν τραυματία στις Μοίρες – Δάγκωσε και μαχαίρωσε τον σύντροφο της πρώην του

Όπως περιέγραψε στο Cretalive, ο 33χρονος δράστης πήγε για μια ακόμα φορά κάτω από το σπίτι της οικογένειας του, στις Μοίρες και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει, ενώ μέσα στο σπίτι βρίσκονταν δυο παιδιά, 10 ετών και μόλις 8 μηνών.

«Κάποια στιγμή κατέβηκα. Είχε κρυφτεί πίσω από ένα 4χ4. Τότε έπεσε πάνω μου και με μαχαίρωσε πισώπλατα και στα πλευρά έξι φορές. Ευτυχώς, δεν κατάφερε να με τραυματίσει βαθιά και να με πλήξει σε κάποιο ζωτικό όργανο. Παλέψαμε. Τότε με δάγκωσε στο μάγουλο» περιγράψει ο 33χρονος.

Όπως υποστηρίζει το θύμα, ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι επικίνδυνος και ζητά από την Αστυνομία να τον συλλάβει, το συντομότερο δυνατό.

Κρήτη Μοίρες τραυματίας Κρήτη Μοίρες τραυματίας

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις Μοίρες, στην Κρήτη, το βράδυ της Πέμπτης. Ένας 33χρονος πήγε στο σπίτι του 33χρονου συντρόφου της πρώην του και άρχισαν να καβγαδίζουν.

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο πρώτος δάγκωσε τον συνομήλικό του και στη συνέχεια του επιτέθηκε με μαχαίρι. Ο δράστης, μετά την επίθεση, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 33χρονο. Το θύμα, με τραύματα στα πλευρά και το πρόσωπο, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την άμεση μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Η αιτία του καβγά των δύο ανδρών ήταν η σύντροφος του θύματος, η οποία παλαιότερα διατηρούσε σχέση με τον δράστη. Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 33χρονου δράστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ