Κρήτη: Τι έδειξε η νεκροψία για την 30χρονη που πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον τραγικό θάνατο της 30χρονης Ζέφης, ενώ έτρωγε με την παρέα της στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Ρέθυμνο: Αυτή είναι η 30χρονη που πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της – Αύριο η κηδεία της

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο ιατροδικαστής Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης διενήργησε νωρίτερα τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας. Όπως προέκυψε, ο θάνατός της προήλθε από αντανακλαστική βραδυκαρδία που οδήγησε σε ανακοπή, επειδή «σφήνωσε» στον λάρυγγα μεγάλη ποσότητα κρέατος.

Εκτιμάται, ότι η άτυχη γυναίκα θα μπορούσε να είχε ζήσει εάν μέσα σε ένα λεπτό είχε καταφέρει να βγει από τον λάρυγγά της η μεγάλη ποσότητα κρέατος που είχε «σφηνωθεί», δεδομένου ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο θάνατος επέρχεται ακόμα και μετά από δύο λεπτά.

Τραγωδία στην Κρήτη: 30χρονη πέθανε ενώ έτρωγε με την παρέα της

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου. Η 30χρονη βρισκόταν με την παρέα της και έτρωγαν όλοι μαζί όταν το φαγητό της στάθηκε στο λαιμό και συνέβη το μοιραίο.

Άμεσα οι φίλοι της κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την 30χρονη στο νοσοκομείο, όμως, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Η άτυχη 30χρονη ήταν για χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο. Συγγενείς και φίλοι της αδυνατούν να πιστέψουν πώς «χάθηκε» με τέτοιο τρόπο.

Η κηδεία της Ζέφης θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022, στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ