Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της και το όνειρο της οικογένειας

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για πρώτη φορά για την τηλεοπτική της αποχή, περίπου πέντε μήνες μετά το φινάλε του «Love it».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει, αλλά και στην προσωπική της ζωή, επισημαίνοντας ότι δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνει οικογένεια.

«Θεωρώ πως πολύ σωστά έπραξα που έμεινα εκτός τηλεόρασης. Δεν ξέρω αν με αγαπάει ο Θεός ή αν με αγαπάει η ζωή. Όλα σε καλό μου βγαίνουν μέχρι τώρα, οι επιλογές και οι αποφάσεις μου. Και βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν στην τηλεόραση αυτή την περίοδο με κάποιο πρότζεκτ, που θα ήταν και δεν θα ήταν, κιόλας», σημείωσε αρχικά.

Όπως είπε, είχε προτάσεις «και αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης, απλά η Ιωάννα δεν μιλάει. Μιλάω όταν επιλέγω και έχω να πω κάτι επίσημο. Έχω ακούσει και διαβάσει τόσα πολλά πράγματα για μένα που υπήρχαν στιγμές που στενοχωριόμουν και είπα ότι πρέπει να μιλήσω. Μετά έλεγα “άφησε τον χρόνο, δείχνει για όλους”. Την σωστή στιγμή με το κατάλληλο πρότζεκτ θα είμαι εκεί, γιατί αγαπώ πολύ τη δουλειά μου» τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια ερωτήθηκε και για τον σύντροφό της και για τα σχέδιά τους για το μέλλον. «Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και την χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις και να κάνεις πράγματα σε όλους τους τομείς», είπε αρχικά.

Τόνισε πως «είναι δύσκολο, αν ένας άνθρωπος δεν είναι συνηθισμένος, σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστην έντονα εγώ το προηγούμενο διάστημα. Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα, από ανθρώπους που για κάποιον λόγο δεν θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένη ή ευτυχισμένους, μαζί. Είδα πολλά και απογοητεύτηκα από το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι».

Ερωτηθείσα, στη συνέχεια, για τα μελλοντικά σχέδιά της στην προσωπική της ζωή, απάντησε πως «δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια πολύ υγιή, ζωντανή, αληθινή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς και θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και αυτό προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ