Κρήτη: «Θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά», λέει η αδελφή του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 19χρονης

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο γνωστός τράπερ μαζί με τους δύο συνεργάτες του που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος τράπερ και ο 23χρονος συνεργάτης του, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απριλίου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

«Ο πελάτης μου υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία του βιασμού. Δεν κατονομάζεται από την καταγγέλλουσα. Η καταγγέλλουσα είχε επαφή με ένα άλλο άτομο από την παρέα. Παραδόθηκε αυτοβούλως, είναι πολύ σημαντικό ότι δηλώνει πως είναι στη διάθεση των αρχών. Είπε ότι “είμαι εδώ να απαντήσω για ό,τι κατηγορούμαι”», είχε δηλώσει στο enikos.gr ο δικηγόρος του τράπερ Νίκος Αλετράς.

Η αδελφή του τράπερ πριν από λίγες ώρες με ανάρτησή της στο Instagram επεσήμανε: «Υποστηρίζουμε την ακεραιότητα και την διατήρηση των ηθικών αξιών σε ό,τι κάνουμε έχοντας σαφή πολιτική μηδενικής ανοχής για οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης» και στην συνέχεια τόνισε για τον αδερφό της ότι «είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά».

«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ισχυρισμοί δεν συνιστούν ενοχή», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της αδελφής του τράπερ στο Instagram

 

Αδερφή τράπερ

Αδερφή τράπερ

Αδερφή τράπερ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ