Ρέθυμνο: Δίωξη για ομαδικό βιασμό στην υπόθεση με τον γνωστό τράπερ

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό ασκήθηκε σε βάρος του σε βάρος 24χρονου γνωστού Έλληνα τράπερ και δύο συνεργατών του, ενός 23χρονου Έλληνα και ενός 30χρονου ομογενούς από την Αλβανία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν μία 19χρονη στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ο τελευταίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμή

Ρέθυμνο: Καταγγελία για βιασμό 19χρονης – Η σύλληψη και η εμπλοκή τράπερ

Όπως αναφέρει το Cretalive, σήμερα το μεσημέρι ο 30χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας Ρεθύμνου, που άσκησε σε βάρος του βαρύτατη κακουργηματική δίωξη. Ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο 30χρονος αρνείται τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη, το ίδιο και οι άλλοι δύο που φέρονται να παραμένουν στην Κρήτη και πιθανότατα θα παραδοθούν στις Αρχές.

Η ιατροδικαστική έκθεση

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίζει ευρήματα, ωστόσο, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο βιασμού. Σημειώνεται ότι η 19χρονη φοιτήτρια περιγράφει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε καπνίσει και τσιγάρο που περιείχε πιθανότατα χασίς. Βρισκόταν δηλαδή σε μία κατάσταση, κατά την οποία οι αντιστάσεις της ήταν μειωμένες.

«Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια, που να συνηγορούν για βιασμό, δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο» φέρεται να αναφέρεται.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού τράπερ το βράδυ της Κυριακής. Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και τα ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει το team. Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι.

Ήπιαν, κάπνισαν και στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν, επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί, λόγω του αλκοόλ και του χασίς.

Μία ώρα αργότερα η νεαρή γυναίκα κάλεσε τους φίλους της και ζήτησε να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου. Μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Την ίδια ημέρα έκανε την καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και στη συνέχεια προέκυψε η σύλληψη του 30χρονου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ