Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 34χρονος μητροκτόνος – Ομολογεί την πράξη του σε ιδιόχειρο σημείωμα

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για την σύλληψη 34χρονου, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της δολοφονίας της 71χρονης μητέρας του στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο στο όνομά του και έτσι βρήκαν το σπίτι του. Εκεί, εντοπίστηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο 34χρονος ομολογούσε την πράξη του, όπως επίσης και ένα όπλο.

Ο Σάκης Μπρεντάκης , φίλος 34χρονου, μίλησε στο Live News για τον 34χρονο και είπε πως ήταν ένα πολύ ήσυχο και καλό παιδί και δεν μπορεί να καταλάβει το τι ακριβώς συνέβη.

Από την πρώτη στιγμή, τα στοιχεία έδειχναν ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Ο ιατροδικαστής, που έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι το θύμα δέχτηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι από καραμπίνα.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και κλιμάκιο του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών, οι οποίοι έκαναν «φύλλο και φτερό» το λευκό αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα. Το όχημα, που ήταν νοικιασμένο, βρέθηκε πίσω από το κτίριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Αμέσως μετά την πρώτη αυτοψία, γερανός της αστυνομίας σήκωσε το όχημα προκειμένου να το μεταφέρει στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα, όπως φαίνεται στα νέα βίντεο που παρουσιάζει το enikos.gr:

Την αστυνομία ενημέρωσε ένας περιπατητής, ο οποίος περνώντας από την περιοχή είδε το πτώμα της γυναίκας μέσα στο αυτοκίνητο.

Δείτε εικόνες από την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ