Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;

Να πει καθαρά ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση, καλεί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την αξιωματική αντιπολίτευση, σε δήλωσή του με την οποία απαντά στην Πόπη Τσαπανίδου.

Τσαπανίδου: Να καταδικάσει ο κ. Μητσοτάκης τις διχαστικές δηλώσεις – Να αποπέμψει τον Θεοδωρικάκο

Ο Γιάννης Οικονόμου υπογραμμίζει ότι «η Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλωστε και ολόκληρο το κόμμα της, χρόνια τώρα, δεν βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης στο προσωπικό της ΕΛΑΣ, το οποίο αγωνίζεται νυχθημερόν με αυταπάρνηση για τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια, τις οποίες διαταράσσουν πρόσωπα και συλλογικότητες που σπεύδει να καλύψει πολιτικά. Με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει λάδι στη φωτιά. Για όποιον λόγο κι αν το κάνει, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στον τόπο και τους πολίτες».

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει: «Ας αφήσει τις υποκριτικές κραυγές και τις υπεκφυγές κι ας μας πει καθαρά: είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;».

Νωρίτερα, η Πόπη Τσαπανίδου έκανε λόγο για αθλιότητα εκ μέρους του Τάκη Θεοδωρικάκου κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο OPEN. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε, επιπλέον, τον κ. Μητσοτάκη «να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, να καταδικάσει τις βαθύτατα διχαστικές και συκοφαντικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου και να διασφαλίσει την ομαλότητα στον δρόμο προς τις εκλογές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ