Κρήτη: Στο αυτόφωρο η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια και ο σύζυγός της μετά το επεισόδιο στα ΚΑΠΗ

Στο αυτόφωρο οδηγείται σήμερα η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια του δήμου Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη και ο σύζυγός της, που κλείστηκαν για 5 ώρες στο φυσικοθεραπευτήριο του ΚΑΠΗ αρνούμενοι να παραδώσουν τα κλειδιά του χώρου έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η δημοτική αρχή.

Η 51χρονη, όπως αναφέρει το neakriti.gr θα έπρεπε να έχει τεθεί σε αναστολή, καθώς αρνιόταν να εμβολιαστεί και να υποβληθεί σε rapid test, αντ’ αυτού όμως εργαζόταν κανονικά.

Η 51χρονη κατηγορείται για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, για υπεξαίρεση (καθώς αρνείτο να παραδώσει τα κλειδιά) και φθορά ξένης περιουσίας.

Μάλιστα στην ίδια και τον σύζυγό της επιβλήθηκαν και πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Για 5 ώρες παρέμενε κλειδωμένη στο ιατρείο

Yπενθυμίζεται ότι ένταση επικράτησε την Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη στο δήμο Μινώα Πεδιάδος καθώς μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της ανεμβολίαστης φυσικοθεραπεύτριας, η ίδια κλείστηκε στο γραφείο και αρνήθηκε να παραδώσει τα κλειδιά στο δήμο και να αποχωρήσει.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί για να παραλάβουν τα κλειδιά.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Μινώα Πεδιάδος Γιάννη Δρακάκη δήλωσε για το περιστατικό «η φυσικοθεραπεύτρια κλείστηκε από τις 9 το πρωί στο γραφείο και έχει επιθετική συμπεριφορά αρνούμενη να παραδώσει τα κλειδιά του χώρου. Εμείς ακολουθήσαμε τις νόμιμες διαδικασίες. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η φυσικοθεραπεύτρια – που εντάσσεται στο υγειονομικό προσωπικό- πρέπει να κάνει rapid test και να εμβολιαστεί. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου θα έπρεπε να είναι εμβολιασμένη. Η ίδια ωστόσο αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο αλλά και να υποβληθεί σε rapid test. Έτσι της ζήτησα να μας παραδώσει κλειδιά του γραφείου. Τοποθετήσαμε ακόμη και νέα κλειδαριά αλλά την παραβίασε».

Τελικά μετά από 5 περίπου ώρες με την παρέμβαση της αστυνομίας η 51χρονη και ο σύζυγός της συνελήφθησαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ