Κρήτη: Νέες συλλήψεις για το μαχαίρωμα των δύο αδελφών σε γλέντι – Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το μαχαίρωμα που σημειώθηκε σε γλέντι που πραγματοποιήθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου στην Κρήτη με θύματα δύο αδέλφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε ακόμη δύο συλλήψεις ενώ αναζητούν άλλο ένα άτομο.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον 25χρονο, στο αιματηρό περιστατικό εμπλέκονται ένας 43χρονος, ένας 42χρονος και ένας 20χρονος με τον τελευταίο να αναζητείται από τις Αρχές.

Στον εισαγγελέα οι δράστες

Αργά το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε η δικογραφία από τις αστυνομικές Αρχές για την αιματηρή επίθεση στο γλέντι που έγινε σε χωριό στο Καστέλι Πεδιάδος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δικογραφία για τον 25χρονο – ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τα δύο αδέλφια – κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ οι υπόλοιποι τρεις φέρονται να έχουν εμπλοκή στο περιστατικό.

Ο 25χρονος μαζί με τον 43χρονο και τον 42χρονο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να τους ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλλι Πεδιάδος πραγματοποιούνταν κρητικό γλέντι για τη γιορτή της Παναγίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, όλα άρχισαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο στην πίστα που επιχειρούσε να χορέψει.

Έχοντας όλοι καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει. Έπειτα  από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος μαχαίρωσε τα δύο αδέλφια 24 και 20 χρονών.

Στην Εντατική ο ένας αδελφός

Ο 20χρονος άνδρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ έπειτα από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 20χρονος έχει τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα τα οποία κρίνονται σοβαρά από τους γιατρούς.

Την ίδια ώρα, στο Βενιζέλειο βρίσκεται ο 24χρονος αδελφός του ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ