Κρήτη: Εκτός κινδύνου η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον αρραβωνιαστικό της

Βελτιώνεται η υγεία της 36χρονης, η οποία δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον αρραβωνιαστικό της μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Κρήτη: Ο πατέρας του δράστη ήταν εκείνος που τον αφόπλισε – Σταθερή η κατάσταση της 36χρονης

Η γυναίκα φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή. Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η 36χρονη είχε τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα. Το τραύμα στον πνεύμονα ήταν εκείνο που κρίθηκε ως εξαιρετικά σοβαρό από τους γιατρούς, που χθες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή.

Κρήτη: Βελτιώνεται η υγεία της 36χρονης – Βγήκε αιμόφυρτη από το σπίτι που την μαχαίρωσε ο σύντροφός της

Ο αρραβωνιαστικός της 36χρονης αμέσως μετά την επίθεση αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στον νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος στη χειρουργική κλινική.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση και ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία.

Σοβαρό επεισόδιο στην Κρήτη: Μαχαίρωσε την σύντροφό του και αυτοτραυματίστηκε

Το χρονικό

Η επίθεση έγινε χθες όταν το ζευγάρι φέρεται να είχε έναν έντονο καβγά στο σπίτι του. Τότε ο 36χρονος άρπαξε το μαχαίρι και τραυμάτισε με 14 μαχαιριές την αρραβωνιαστικιά του. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Η γυναίκα βγήκε στον δρόμο και αιμόφυρτη ζητούσε βοήθεια. Οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές. Ο πατέρας του δράστη, που διέμενε πάνω από το διαμέρισμα του ζευγαριού, ήταν εκείνος που τον αφόπλισε και έσβησε την πυρκαγιά στο σπίτι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ