Κώστας Κεντέρης: Η ζωή του στα Ζαγοροχώρια και η επιτυχημένη επιχείρηση

Μία ήρεμη ζωή, κοντά στη φύση, απολαμβάνει τα τελευταία 13 χρόνια ο Κώστας Κεντέρης. Ο πρωταθλητής του στίβου, κάνει πλέον σπάνιες εμφανίσεις και έχει επιλέξει να μετακομίσει στον τόπο καταγωγής της συζύγου του, μοιράζοντας την καθημερινότητά του ανάμεσα σε Γιάννενα και Ζαγοροχώρι.

Η Έλσα Εξάρχου είναι μια γυναίκα με μεγάλη γνώση στον ορεινό τουρισμό και τη φιλοξενία. Αυτό αποδείχτηκε και από το γεγονός ότι κατάφεραν μαζί να δημιουργήσουν ένα από τα πιο φημισμένα και βραβευμένα ξενοδοχεία της περιοχής, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, στο Πάπιγκο Ζαγορίου.

Κώστας Κεντέρης ξενοδοχείο

Το όνομα του ξενοδοχείου δεν είναι τυχαίο μιας και αποτελεί ένα κτήριο το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμα­στή ιστορία. Το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του αρχικού κτηρίου χρησιμο­ποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς και δημιούργησε ένα αληθινό στολίδι για την περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι το επιλέγουν όχι μόνο επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.

Κώστας Κεντέρης ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο μάλιστα έχει ψηφιστεί ως το Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη. Ιδιαίτερα προσεγμένα δωμάτια, σουίτες, χώροι σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα είναι μερικές μόνο από τις παροχές και όσα θα συναντήσει ο επισκέπτης. Αποτελεί δε μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για την παροχή υπηρεσιών στο χώρο των καταλυμάτων στην περιοχή.

Κώστας Κεντέρης ξενοδοχείο

Το ζευγάρι με τα παιδιά του μοιράζουν την καθημερινότητα τους ανάμεσα σε Γιάννενα και Ζαγοροχώρια, που είναι πλέον ο δικός τους παράδεισος. Το Πάπιγκο που είναι μια από τις βάσεις διαμονής τους είναι ένα από τα πιο τουριστικά Ζαγοροχώρια με λίγους μόνιμους κατοίκους αλλά πολλούς επισκέπτες.

Κώστας Κεντέρης ξενοδοχείο

Το Πάπιγκο, πάντως, δεν είναι μόνο αγαπημένο του Κώστα Κεντέρη μιας και πρόσφατα το επέλεξαν για το γάμο τους ο Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου.

Πηγή: ipeirotika.gr/ΦΩΤΟ: Tassos Datsis

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.