Κως: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές – Οι κινήσεις του πριν και μετά την δολοφονία της Αναστάζια

Στις φυλακές του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος που κατηγορείται για την αρπαγή, τον βιασμό και την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο ίδιος, μέσα από τις φυλακές, επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της άτυχης Πολωνής, παρά το γεγονός ότι σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας νέα βίντεο, τα οποία τον δείχνουν να κατευθύνεται με τα πόδια προς το σημείο της δολοφονίας.

Δύο ημέρες μετά την δολοφονία της 27χρονης, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας γειτονικού του σπιτιού να κατευθύνεται πεζός προς το σημείο της δολοφονίας. 11 λεπτά μετά, επιστρέφει περνώντας από τον ίδιο δρόμο. Δείχνει ανήσυχος και συνεχώς μιλάει στο κινητό του. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πήγαινε να ελέγξει αν η σορός της άτυχης κοπέλας παρέμενε θαμμένη στον θάμνο στις Αλυκές, εκεί όπου την είχε κρύψει ο ίδιος το βράδυ της 12ης Ιουνίου.

Παρά τις προσπάθειές του να πείσει τις δικαστικές Αρχές ότι είναι αθώος, σειρά λαθών που έκανε το μοιραίο βράδυ τον «έκαψαν». Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται ο 32χρονος και η 27χρονη πάνω στη μοτοσικλέτα να φεύγουν από το σπίτι του στο Μαρμάρι. Είναι λίγα λεπτά πριν από τις 23.00 το μοιραίο βράδυ της 12ης Ιουνίου.

Ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια ισχυρίστηκε ότι άφησε την Αναστάζια σε ταβέρνα προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της. Όμως οι αστυνομικοί θα διαπιστώσουν σύντομα από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, ότι όχι μόνο δεν είχε αφήσει την κοπέλα στο σημείο όπου υπέδειξε, αλλά ότι την οδήγησε στον υγροβιότοπο στις Αλυκές, τη βίασε και στη συνέχεια την στραγγάλισε.

Επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε σακούλες σκουπιδιών γυρνώντας ξανά στον τόπο του εγκλήματος, τύλιξε το άψυχο κορμί της και την έθαψε δίπλα από έναν θάμνο, εκεί όπου εντοπίστηκε 6 ημέρες αργότερα, από δύο εθελόντριες της Πυροσβεστικής.

Ο δράστης πίστευε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Είχε ψάξει στο διαδίκτυο τρόπους για να διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που πρόδιδε τις κινήσεις του αλλά και το πώς θα εξαφανίσει ίχνη πτώματος. Εκτός αυτού, από την ανάκληση δεδομένων στη συσκευή του, προέκυψε ότι παρακολουθούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο και ομαδικούς βιασμούς.

Τι κινήσεις έκανε ο 32χρονος πριν και μετά την δολοφονία της Αναστάζια – Το μήνυμα ομολογίας του εγκλήματος

Επιβαρυντικά για την θέση του 32χρονου από το Μπαγκλαντές είναι τα στοιχεία για τις κινήσεις που έκανε μετά την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω. Ο κατηγορούμενος φέρεται μάλιστα να είχε αποκαλύψει σε φίλο του πως έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα, γιατί είχε σκοτώσει μία κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, από τα ψηφιακά ίχνη του 32χρονου προέκυψε ότι μετά το έγκλημα, έστελνε μηνύματα σε ομοεθνείς του και ζητούσε απεγνωσμένα χρήματα, ώστε να βγάλει αεροπορικό εισιτήριο και να φύγει από την Ελλάδα. Σε ένα από αυτά τα μηνύματα, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, ομολόγησε σε φίλο του πως έπρεπε να εξαφανιστεί, γιατί είχε σκοτώσει κάποια κοπέλα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έψαχνε εναγωνίως να βρει αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία ή την Τουρκία ή το Μπαγκλαντές. Τελικά βρήκε εισιτήριο για το Μπέργκαμο της Ιταλίας με χρήματα που του έστειλε ένας ομοεθνής του, ο οποίος ζει στην Αίγυπτο. Όπως είναι ήδη γνωστό, έβγαλε το εισιτήριο δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης και θα ταξίδευε για την Ιταλία το απόγευμα της 15ης Ιουνίου. Δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του, καθώς τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε από την ανάκτηση των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του 32χρονου, μισή ώρα πριν συναντηθεί τυχαία με την Αναστάζια έξω από το μίνι μάρκετ, ο ίδιος αναζητούσε ερωτική συνάντηση μέσω site. Η ενέργεια αυτή, βέβαια, δεν σχετίζεται με την συνάντηση που είχε με την 27χρονη από την Πολωνία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ