Κορυδαλλός: Αδειάζει το γηροκομείο – «κολαστήριο»

Θέμα χρόνου είναι να μπει λουκέτο στο γηροκομείοκολαστήριο του Κορυδαλλού με τους περισσότερους τρόφιμους να έχουν ήδη μεταφερθεί σε άλλους οίκους ευγηρίας, ενώ ξεκίνησε σήμερα η μεταφορά των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων που δεν έχουν συγγενείς.

Γηροκομείο στον Κορυδαλλό: Πόρισμα – σοκ του Συνηγόρου του Πολίτη – «Υπάρχουν τρόφιμοι που φαίνεται να αγνοούνται»

Αύριο, συγκεκριμένα, αναμένεται να μεταφερθούν με μισθωμένα ασθενοφόρα 14 φιλοξενούμενοι που δεν έχουν κάποιον συγγενή, σε δομές φιλοξενίας που θα βρίσκονται κοντά στην περιοχή του Κορυδαλλού με απώτερο σκοπό να “κλείσει” η δομή φιλοξενίας του Κορυδαλλού.

H σφράγιση αναμένεται να γίνει αφού μετακινηθούν και οι τελευταίοι τρόφιμοι.

Κορυδαλλός: Ακόμη μία μεταφορά ηλικιωμένης από το γηροκομείο – κολαστήριο

 

Τα στοιχεία σοκ του Συνηγόρου του Πολίτη

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για το γηροκομείο που αναφέρονται στην έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη, καθώς πέρα τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, κάποιοι από τους τρόφιμους δεν είχαν ατομικούς φακέλους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ηλικιωμένων έλλειπαν ακόμη και τα πιστοποιητικά θανάτου τους.

Κορυδαλλός: Θέμα χρόνου η σφράγιση του γηροκομείου – Ειδοποιούν τους συγγενείς να παραλάβουν τους ηλικιωμένους

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, στο παρελθόν είχε εκδοθεί εντολή για ανάκληση της άδειας λειτουργίας του συγκεκριμένου οίκου ευγηρίας από την Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο, το γηροκομείο συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ