Κόρινθος: «Μου χτυπούσε το κεφάλι στο ταμπλό» – Συγκλονίζει η 28χρονη που κακοποιήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση της άγριας επίθεσης και κακοποίησης μίας 28χρονης γυναίκας από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Κόρινθο. Ο δράστης ξυλοκόπησε την 28χρονη, έβαλε φωτιά στα μαλλιά της και την βίασε.

Αφού κακοποίησε την 28χρονη, ο 33χρονος κοιμήθηκε και το πρωί πήγε “κύριος” στη δουλειά του. Η γυναίκα αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα στο σπίτι και να περιμένει ώστε να φύγει ο δράστης για τη δουλειά του, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές.

«Χτυπούσε το κεφάλι μου στο ταμπλό του αυτοκινήτου»

Το enikos.gr παρουσιάζει την συγκλονιστική κατάθεση της 28χρονης στους αστυνομικούς για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του 33χρονου. Η γυναίκα περιέγραψε αρχικά τι συνέβη την περασμένη Τετάρτη όταν ο 33χρονος την οδήγησε σε ερημική περιοχή στον Ισθμό της Κορίνθου.

Όπως είπε, μαζί με μια φίλη της πέρασαν με το αυτοκίνητο της έξω από την καφετέρια που εργαζόταν ο 33χρονος, ο οποίος μόλις τις είδε σταμάτησε το αυτοκίνητο και μπήκε μέσα με το “έτσι θέλω”.

Κόρινθος

Όταν άφησαν τη νεαρή γυναίκα στο σπίτι της η 28χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο για να την χαιρετήσει και τότε ο άνδρας από την Αλβανία κάθισε στη θέση του οδηγού και οδήγησε την γυναίκα σε ερημική περιοχή στον Ισθμό.

Μέχρι να φτάσουμε εκεί άρχισε να με χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο”, περιέγραψε το θύμα. “Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε με δύναμη στα γόνατά του, στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, με έβγαλε έξω και επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές”, είπε.

«Θα σε αφήσω εδώ, να σε φάνε τα σκυλιά»

Κόρινθος
Ο 33χρονος κρατούσε όμηρο την εν διαστάσει σύζυγό του

Η περιγραφή της γυναίκας ήταν συγκλονιστική και οι αστυνομικοί που την άκουγαν πραγματικά λύγισαν όταν τους περιέγραψε την σκηνή του βιασμού. “Δεν είχα άλλο κουράγιο”, τους είπε. “Με χτύπησε τόσο πολύ, πονούσα παντού και δεν μπόρεσα να βρω το κουράγιο για να αντισταθώ και να τον αποτρέψω. Αφού με βίασε, μου ζήτησε να ντυθώ αλλά δεν είχα άλλη δύναμη και με βοήθησε αυτός να βάλω τα ρούχα μου. Όση ώρα με κακοποιούσε, με έβριζε και μου είπε: “θα σε αφήσω εδώ να σε φάνε τα σκυλιά. Δεν θα σε βρει κανείς”.

Αμέσως μετά την μετέφερε στο σπίτι των γονιών του και συνέχισε να την κακοποιεί. Μάλιστα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αργά το βράδυ παράτησε τη γυναίκα σε φρικτή κατάσταση και έπεσε για ύπνο. “Θα μπορούσα να φύγω τότε”, είπε η κοπέλα στην κατάθεση της,” αλλά φοβήθηκα ότι θα ξυπνήσει και θα με κυνηγήσει και έτσι έμεινα στο σπίτι. Το πρωί, πριν φύγει για τη δουλειά μου είπε: “Είμαι Αλβανός και μπορώ να σε σκοτώσω”.

Η 28χρονη βρήκε το κουράγιο, έφυγε από το σπίτι και ειδοποίησε μια φίλη της δικηγόρο μαζί  με την οποία πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν τα όσα υπέστη η κοπέλα. Στην κατάθεσή της στις αρχές είπε ότι και στο παρελθόν την είχε ξυλοκοπήσει, αλλά δυστυχώς δεν πήγε ποτέ να τον καταγγείλει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ