Κόρινθος: Στη φυλακή ο 33χρονος που κατηγορείται ότι απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος που κατηγορείται ότι απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του, στην Κόρινθο. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, οι αρχές του έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Ο δράστης έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του, έξω από το σπίτι της, στην Αλμυρή.

Μόλις η 28χρονη εξήλθε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, ο ίδιος κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ο δράστης την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου υποχρέωσε την εν διαστάσει σύζυγό του να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ο δράστης πήγε την άτυχη γυναίκα στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου την βίασε και την έδιωξε.

Η 28χρονη τρομοκρατημένη και σε άθλια κατάσταση μετέβη στην Ασφάλεια Κορίνθου και κατήγγειλε τον 33χρονο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν ύστερα από αναζητήσεις και τον συνέλαβαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ