Θεσσαλονίκη: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο σκύλος που παρασύρθηκε από οδηγό – «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο «Μπρούνο» το σκυλάκι που μία ασυνείδητη οδηγός παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε αβοήθητο στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στο χωριό Γέφυρα.

Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει τον «Μπρούνο» πριν από ένα μήνα. Είχε πέσει θύμα κακοποίησης τους πρώτους μήνες της ζωής του και ήταν παραμελημένο και σε άσχημη κατάσταση. Με την φροντίδα από το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, κάθε φορά που οι κηδεμόνες του έφευγαν από το σπίτι, είχε το άγχος του αποχωρισμού.

«Την Παρασκευή φεύγοντας για τη δουλειά μας, ο Μπρούνο κατάφερε να κόψει την περίφραξη και βγήκε. Πήγε στη γωνία του δρόμου όπου στεκόταν», αναφέρει η κηδεμόνας του, η Γεωργία.

Τελικά, η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε το σκυλάκι ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για μία 58χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Αναφορικά με την κατάσταση του «Μπρούνο», η ίδια είπε στην εκπομπή T-Live: «Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε ημικωματώδη κατάσταση. Το μόνο αντανακλαστικό που μας δείχνει προς το παρόν είναι να κουνάει λίγο την ουρίτσα του και να αλλάζει τον ρυθμό της αναπνοής κάθε φορά που ακούει τη φωνή μας. Ελπίζουμε σε ένα θαύμα ουσιαστικά, όλοι κάνουν το καλύτερο. Ο οδηγός πέρασε και μία ώρα μετά και απλά προσπέρασε το σχεδόν νεκρό ζώο και έφυγε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ