Κοπλιμέντα: 7 τρόποι να γοητεύσεις μια γυναίκα

Κοπλιμέντα: 7 τρόποι να γοητεύσεις μια γυναίκα

 

Ποια είναι η σωστή ατάκα; Τι πρέπει να πω;

Δεν είναι εύκολο να είσαι αυθεντικός με τις γυναίκες σήμερα. Ιδιαίτερα όσον αφορά τις ατάκες την ώρα της προσέγγισης. Οι άνδρες που είναι ταλαντούχοι στην πρώτη προσέγγιση γνωρίζουν ότι αυτές οι πρώτες στιγμές είναι σημαντικές. Ίσως και καθοριστικές. Γνωρίζουν επίσης ότι η ατάκα που ακολουθείται από 5 λεπτά τέλειας συζήτησης θα κάνει το παιχνίδι του άνδρα εύκολο.

Γράφει ο συγγραφέας και ειδικός σε ζητήματα σχέσεων Στιβ Σανταγκάτι

Ο κάθε άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τα εξής:

Όλες οι γυναίκες -και οι άνδρες αλλά περισσότερο οι γυναίκες -αγαπούν τα κοπλιμέντα. Μην είσαι λοιπόν διστακτικός, μη φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσουν.

-Όταν μια γυναίκα απολαμβάνει ένα κομπλιμέντο, γίνεται πιο διαθέσιμη και ανοιχτή στην προσέγγιση.

-Οι συνηθισμένες ατάκες γνωριμίας δεν αρέσουν στις γυναίκες. Θέλουν να νιώθουν ξεχωριστές, μοναδικές.

-Οι γυναίκες επιζητούν το αίσθημα της ασφάλειας και είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές με τους άγνωστους άνδρες.

-Οι γυναίκες βομβαρδίζονται με αρνητικά μηνύματα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις διαφημίσεις, που αμφισβητούν το βάρος τους, την ένδυσή τους, το μακιγιάζ, το πρόσωπο, τους φίλους τους και κάθε άλλη πτυχή της ζωής τους. Εμείς τους παρέχουμε μια ευχάριστη ανάπαυλα, μια διασκέδαση.

Οι άντρες λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο. Εμένα προσωπικά, όταν γνωρίζω μια γυναίκα, μου αρέσει να εστιάζω την προσοχή μου στα απτά και ορατά χαρακτηριστικά της και να την κολακεύω γι’ αυτά. Όσο γνωριζόμαστε καλύτερα, επινοώ διαρκώς νέα κοπλιμέντα για να μην φαίνομαι κοινότυπος. (Δε δυσκολεύομαι στο ελάχιστο, γιατί αγαπώ τις γυναίκες). Προσπαθώ να είμαι όσο πιο φυσικός γίνεται στον τρόπο που εκφράζομαι. Οι έξυπνοι άντρες μπορούν να διακρίνουν τις ανασφά��ειές μιας γυναίκας σχετικά με το βάρος της ή το παρουσιαστικό της – μύτη, μαλλιά, ύψος ή ό, τι άλλο θεωρεί μια γυναίκα αρνητικό πάνω της.

Τι κάνει ένας άνδρας για να φαίνεται ειλικρινής;

Τα “κακά αγόρια” είμαστε αυθεντικοί τύποι και γι’ αυτό φαινόμαστε πάντα αληθινοί και ειλικρινείς. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν έχουμε πει παρόμοια πράγματα και σε άλλα κορίτσια. Συνήθως χρησιμοποιούμε δύο βασικές στρατηγικές…

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο boro.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ