Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Ανθρωποφαγία, με καταδικάζουν λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα» – Τι απαντά στην κάμερα για τις κατηγορίες

Απαντήσεις σε όλες τις καταγγελίες που ακούγονται σε βάρος του και όσα αποκαλύπτονται για τον τρόπο λειτουργίας της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Ο ίδιος μιλώντας στο STAR επέμεινε πως «δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ» από τα λεφτά των δωρεών.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, κατά τη διάρκεια της οποίας ξενάγησε την κάμερα του σταθμού στις δομές του «Άλλου Ανθρώπου» αλλά και το δωμάτιο στο οποίο διαμένει, θέλησε να απαντήσει σε όσα ακούγονται για εκείνον, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών.

«Μετά από 13 μέρες που όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόραση, από όλα τα κανάλια, παίζουν πρώτο θέμα εμένα, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα, χωρίς να με έχει κατηγορήσει ακόμα η ελληνική δικαιοσύνη και χωρίς να με έχει καλέσει καν η ελληνική δικαιοσύνη για να δώσω εξηγήσεις – που εγώ, από την πρώτη στιγμή, είπα ότι είμαι εδώ και περιμένω να με καλέσει – με έχουν ανακρίνει, με έχουν καταδικάσει και έχουν εκτίσει την ποινή μου. Συνεχίζουν ακόμη και τώρα, παρότι ξέρουν πως πρόκειται για έρευνα και δεν έχει βγει απόφαση» είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, σημειώνοντας πως «παρότι γνωρίζουν ότι γίνεται έρευνα», έχουν σπεύσει να τον καταδικάσουν.

Σχετικά με τις μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανέφερε πως θα δώσει απαντήσεις σε κάθε μία – και νομικά, ενώ κατήγγειλε πως οι κάμερες που πηγαίνουν συνεχώς στον «Άλλο Άνθρωπο», «εμποδίζουν τον κόσμο, που μπορεί να φοβάται να φαίνεται στις κάμερες».

«Καταλαβαίνω ότι τη δουλειά τους κάνουν όλοι, το σέβομαι, αλλά η ανθρωποφαγία δεν είναι δουλειά. Είμαι εδώ για όλο τον κόσμο, και όταν λέω για τον κόσμο, λέω για τον κόσμο, όχι για τους δημοσιογράφους. Για την ελληνική δικαιοσύνη, τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει έστω  και μισό ευρώ και είμαι εδώ για να αποδείξω τα αυτονόητα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Τόνισε ότι «δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ από τα λεφτά του “Άλλου Ανθρώπου”, είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ», ωστόσο παραδέχθηκε πως τα όσα γίνονται επηρεάζουν το έργο της κοινωνικής κουζίνας.

«Γνωρίζω πολύ καλά πως όλο αυτό που έχει γίνει, έχει σταματήσει τον “Άλλο Άνθρωπο”. Τα μεγάλα λόγια ότι ο “Άλλος Άνθρωπος” θα αποδειχθεί ότι είναι αθώος και μετά θα συνεχίσει, δεν γίνεται. Δεν μπορώ να πείσω την κα Μαρία, που είναι 70 χρονών, ότι λέω εγώ αλήθεια και όχι τα κανάλια», υποστήριξε.

Τέλος, χαρακτήρισε «ψέματα» τα όσα καταγγέλλονται ότι «πουλάω τρόφιμα στα πακιστανικά μαγαζιά. Θα καταρριφθούν και θα κατατεθούν μηνύσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ