Κολωνός: Πώς ξέσπασε η φωτιά – Τα σενάρια που εξετάζει η Πυροσβεστική

Το πώς άρχισε η φωτιά στο διαμέρισμα της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό αναζητεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μια φωτιά που οδήγησε ένα 5χρονο παιδί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Φωτιά στον Κολωνό: Ώρες αγωνίας για τον 5χρονο – Τι υποστήριξε ο πατέρας του

Έως τώρα είχε γίνει γνωστό ότι πιθανόν η φωτιά να ξέσπασε από κάποιο μαγειρικό σκεύος που ξεχάστηκε σε αναμμένο μάτι της κουζίνας. Ωστόσο το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής εξετάζει και άλλα σενάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένα σενάριο θέλει τη μικρής έκτασης φωτιά να προκλήθηκε από κάποιο θερμαντικό σώμα και ένα δεύτερο σενάριο είναι να δημιουργήθηκε εστία φωτιάς κατά λάθος από κάποιο παιδί, ενδεχομένως παίζοντας με σπίρτα ή αναπτήρα. Σημειώνεται ότι στο σπίτι ζούσαν τρία αδέλφια με τους γονείς τους.

Φωτιά στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου

φωτιά στον Κολωνό

Όταν έφτασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο διαμέρισμα, η φωτιά ήταν στον προθάλαμο. Ο πατέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, ήταν ξαπλωμένος και κοιμόταν, ενώ το 5χρονο παιδί βρέθηκε στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του χωρίς τις αισθήσεις του.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Τα άλλα δύο αδέλφια του 5χρονου κατάφεραν και βγήκαν από το σπίτι και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

φωτιά στον Κολωνό

Ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Αρχικά είχε υποστηρίξει ότι την ώρα της φωτιάς ήταν στην είσοδο του κτιρίου και ξεκουραζόταν λίγο από τις εργασίες τους για τις ελιές, όμως, στη συνέχεια είπε ότι ήταν εκείνος που έβγαλε τα παιδιά από το σπίτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ