Κολωνός: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» – Όσα είπε η 12χρονη στις καταθέσεις της – ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Εκτός από τον Ηλία Μίχο, ένας ακόμα άνδρας, με το όνομα «Μιχάλης», φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης στη 12χρονη.

Σύμφωνα με το STAR, στην κατάθεσή της στην παιδοψυχολόγο η 12χρονη μιλούσε για πολλή ώρα για κάποιον «Μιχάλη», ο οποίος είναι κάτω των 30 ετών (περίπου 25 ετών) και είναι κάτοικος Γλυφάδας. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης στην 12χρονη παιδί μέσω του instagram. Η πρώτη επαφή με το παιδί φέρεται να έγινε τον Απρίλιο, περίπου την ίδια περίοδο που ξεκίνησε και ο εφιάλτης με τον Ηλία Μίχο.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να της έστειλε την πρώτη φορά ένα μήνυμα «τι κάνεις» στο messenger και η μικρή του απάντησε μετά από παρότρυνση του Μίχου. Στη συνέχεια συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους στο instagram. Από το σημείο αυτό και μετά, τις συνομιλίες της μικρής ανέλαβε ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, o «Μιχάλης» νόμιζε πως μιλούσε με μια 16χρονη κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με τον Μίχο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Μιχάλης» έστελνε μηνύματα στο προφίλ της 12χρονης στο instagram, που διαχειριζόταν ο Μίχος, ότι θέλει να συναντήσει κάποιους φίλους του και στη συνέχεια κλείνονταν τα ραντεβού της φρίκης, πάντα στα Σεπόλια και μέσα σε αυτοκίνητα με «αντίτιμο» 50 ευρώ.

Η 12χρονη συμπλήρωσε στην κατάθεσή της πως ποτέ δεν γνώρισε τον «Μιχάλη» από κοντά και πως όλα τα χρήματα τα έπαιρνε ο Μίχος. Επίσης, πως Μίχος και «Μιχάλης» δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Οι Αρχές εξετάζουν, ωστόσο και το σενάριο ο «Μιχάλης» να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά να είναι κάποιο ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε ο Ηλίας Μίχος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ