Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έρχονται νέες συλλήψεις – Πώς «έδεσαν» τον 33χρονο οι Αρχές

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται δεδομένο ότι θα εκδοθούν νέα εντάλματα εντάλματα σύλληψης. Ήδη το βράδυ του Σαββάτου, συνελήφθη 36χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη σε γενετήσια πράξη μαζί της, έναντι αμοιβής.

Σημειώνεται ότι  12χρονη έχει κατονομάσει στις καταθέσεις της τουλάχιστον τέσσερα άτομα που την βίασαν. Μάλιστα, φέρεται να έχει δώσει ονόματα, επαγγελματικές ιδιότητες, χρώματα, ακόμη και μάρκες αυτοκινήτων. Οι Αρχές έχουν δείξει στην ανήλικη φωτογραφίες  και θα συνεχίσουν να δείχνουν κάθε φορά που θα έχουν κάποιο νέο στοιχείο. Σημειώνεται ότι η 12χρονη εκτός από τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, φέρεται να έχει αναγνωρίσει ως βιαστές της έναν 40χρονο από την Παλλήνη που τον γνώρισε στο Instagram, έναν 30χρονο από το Ίλιον που τον γνώρισε στο Viber και είχε παιδί στην ηλικία της, αλλά και έναν άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, που οδηγούσε ένα λευκό αυτοκίνητο και την έχει κακοποιήσει σεξουαλικά 3 φορές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτύου.

Τα στοιχεία που «έκαψαν» τον 33χρονο

Το ένταλμα σύλληψης για τον 33χρονο Α.Λ. που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης έναντι αμοιβής στον Κολωνό εκδόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής από την ανακρίτρια και οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες. Πρόκειται για κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε  εταιρεία με είδη ζαχαροπλαστικής, και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές μέχρι σήμερα.

Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων έφτασαν στα ίχνη του και κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, καθώς από την έρευνά τους προέκυψε ότι συνομιλούσε με την 12χρονη μέσω Viber και μέσω της εφαρμογής Blind chat και συναντήθηκε μαζί της στο μετρό των Σεπολίων. Στη συνέχεια, η 12χρονη τον αναγνώρισε σε φωτογραφία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κίνηση και σε τραπεζικό λογαριασμό. Σύμφωνα με το MEGA, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έβαλε χρήματα σε λογαριασμό που του υποδείχθηκε από την 12χρονη. Σημειώνεται βέβαια ότι τον λογαριασμό του Viber τον διαχειριζόταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Ήταν ο τραπεζικός λογαριασμός της μητέρας της 12χρονης, όμως εκείνη υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει με προτροπή του 53χρονου την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου. Επίσης, η μητέρα του κοριτσιού φέρεται να είπε ότι τον ίδιο λογαριασμό χρησιμοποιούσαν και άλλα μέλη της οικογένειας.

Ο 33χρονος υποστηρίζει ότι έπαυσε το έμβασμα στην πορεία γιατί όποιος βρισκόταν πίσω από τον λογαριασμό του Viber με τον οποίο συνομιλούσε, ήταν πολύ πιεστικός και αυτό τον εκνεύρισε.  Ωστόσο το ηλεκτρονικό ίχνος έχει μείνει.

Όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr, ο 33χρονος είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία. «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών δεν θα την πλησίαζα», φέρεται να ανέφερε. Όταν την είδε, κατάλαβε πως ήταν μικρότερη, ωστόσο, δεν έδωσε σημασία. Ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει βιάσει το κορίτσι. Παραδέχτηκε ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές στα Σεπόλια, ωστόσο δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον συνήγορό του Γιάννη Μπαρκαγιάννη, «παραδέχθηκε ότι βρέθηκε μαζί της, αλλά δεν ολοκληρώθηκε καμία πράξη γενετήσιας προσβολής ή αξιοπρέπειας»

Με σκυμμένο το κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητο της ασφάλειας ο 33χρονος έφτασε το πρωί του Σαββάτου στην Ευελπίδων. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο άτομα

Στη ΓΑΔΑ στο τμήμα Ανηλίκων παρουσιάστηκαν αυτοβούλως το βράδυ της Παρασκευής και δύο άνδρες που υποστήριξαν ότι συνομιλούσαν μέσω της συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο από την Αθήνα και έναν 35χρονο από το Καζακστάν. Όπως είπαν στους αστυνομικούς, το καλοκαίρι συνομιλούσαν με κάποια κοπέλα που πιθανότατα να είναι η 12χρονη, αλλά δεν την συνάντησαν ποτέ. Οι αξιωματικοί κατάσχεσαν τα κινητά τους τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά της αστυνομίας και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία τους αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η ανήλικη. Ήταν δύο από τους 213 με τους οποίους είχε ανταλλάξει μηνύματα…

Από την πλευρά της, η μητέρα της ανήλικης που κρατείται στον 3ο όροφο της ΓΑΔΑ, εξακολουθεί να αρνείται κάθε κατηγορία που της αποδίδεται. Τις προηγούμενες ώρες μεταδόθηκε από το MEGA η πληροφορία πως το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το wifi του σπιτιού της. Ωστόσο, η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο wifi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας. Επίσης, η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της. Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη από τον Κολωνό φέρεται να έχει πει τα χρήματα από τα ραντεβού της φρίκης στον 53χρονο Ηλία Μίχο και σε κανέναν άλλον, ενώ μέχρι στιγμής βγάζει τελείως από το κάδρο την μητέρα της.  Δεν την εμπλέκει δηλαδή πουθενά. Επίσης, σύμφωνα με το MEGA η 37χρονη μητέρα φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, όμως η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από άλλη συγγενή και απλά η 12χρονη διαδραματίζει το ρόλο του μεταφορέα χρημάτων.

Στο μικροσκόπιο 76 προφίλ του 53χρονου

Οι Αρχές ελέγχουν τα συνολικά 76 “κλειστά” διαδικτυακά προφίλ που διατηρούσε ο 53χρονος, στην εφαρμογή ανώνυμων επικοινωνιών με την οποία εξέδιδε τη 12χρονη, αλλά και σε άλλα αντίστοιχα διαδικτυακά chat, καθώς όπως εκτιμούν δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη φρικτή υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό, πήραν σήμερα διαφορετικό δρόμο.  Ο μεν 53χρονος Ηλίας Μίχος για τις φυλακές των Γρεβενών, ο δε 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης για τις φυλακές Τρίπολης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ