Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη 36χρονος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε πέμπτη σύλληψη για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, συνελήφθη, δυνάμει εντάλματος, o 36χρονος Ν. Κ., ο οποίος φέρεται να βίαζε το παιδί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη νέα σύλληψη:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη ο 33χρονος ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για την Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθεί.  Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ