Χάρης Ρώμας: Τι απαντά για τις φωτογραφίες με τον 53χρονο στον Κολωνό

Για τις φωτογραφίες του με τον 53χρονο Ηλία Μίχο που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία με θύμα την 12χρονη στον Κολωνό, απάντησε ο Χάρης Ρώμας. 

«Το πρόβλημα είναι γιατί σχολιάζεται κάτι που δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται. Κάνω δύο επαγγέλματα μέσω των οποίων απευθύνομαι στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί, ξέρουμε ότι κάποιοι έρχονται και κολλάνε, παρατρεχάμενοι κλπ. Οι άνθρωποι αυτοί είναι και ψηφοφόροι και οι πολιτικοί τους ψηφοφόρους τους «αγαπούν» και τους «αγκαλιάζουν». Το κάνουν πάντα. Και μάλιστα όταν είναι τόσο ένθερμοι όσο αυτός ο συγκεκριμένος ψηφοφόρος. Κυκλοφορούσε με φωτογραφίες μου από τις θεατρικές μου παραστάσεις, που είχε έρθει και πλήρωνε. Είναι ένας άνθρωπος που ήθελε να μεταμφιεστεί, να μεταμφιέσει την άρρωστη πλευρά του, την σκοτεινή και απαίσια πλευρά του», είπε ο ηθοποιός.

«Κι αν κάπου έχει γραφτεί, γιατί το διάβασα κι αυτό, ότι με αποκαλεί φίλε μου και εγώ  λέω “είσαι χρυσός άνθρωπος”, για όλα υπάρχει μια πολύ απλή δικαιολογία. Ερχόταν στο μαγαζί εστίασης με το οποίο έχω σχέση, με παρέα, με κουμπάρους, με την σύζυγο και το παιδί, πάντα με την «αγία οικογένεια». Έχει έρθει πολλές φορές στο μαγαζί και με ζητούσε, και πολλοί άλλοι πάνε και με ζητάνε», τόνισε.

Ερωτηθείς εάν τον γνωρίζει, απάντησε:  «Φυσικά τον γνωρίζω. Είναι θαυμαστές μας. Έρχονται στο θέατρο, πληρώνουν εισιτήρια. Αλλά όταν τον έχεις δει πέντε φορές και σου λέει είμαι θαυμαστής σου και έχω ψιλικατζίκο και πολλούς ψηφοφόρους… φυσικά σε όποιον μας το πει αυτό το πράγμα, του λέμε “φίλε μου”».

«Εκ των υστέρων αισθάνθηκα, όπως και άλλοι που αγκαλιάστηκαν με αυτόν τον άνθρωπο, ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή, δεν έχω κάνει εγώ κάτι. Αντιθέτως αισθάνομαι οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Το πρόβλημα θα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν πολλοί πρόθυμοι να συνευρεθούν με αυτό το μικρό, άδολο και ταλαίπωρο κοριτσάκι», σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ