Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του – Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης και υπό τους ήχους της μπάντας της Πυροσβεστικής, συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και συνεργάτες αποχαιρετούν τον δύο φορές αργυρό Ολυμπιονίκη Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.

Στις 15:00  άρχισε το λαϊκό προσκύνημα για όλους εκείνους που θα ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Ολυμπιονίκη και στις 16.00 θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία.

Οι δικοί του άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ο Αλέξης Τσίπρας, συναθλητές, αλλά και πλήθος κόσμου κατέκλυσαν την εκκλησία για το «ύστατο χαίρε» στον σπουδαίο αθλητή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου σε ηλικία 42 ετών έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία αποχαιρετά τον άνθρωπό της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών τους.

«Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό», ξέσπασε ο πατέρας του σε μία συνταρακτική στιγμή λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ επειδή υπηρετούσε στο σώμα της Πυροσβεστικής υπήρξε άγημα του Πυροσβεστικού σώματος.

Δημοσθένης Ταμπάκος

Αλέξης Τσίπρας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ