Κολωνός: «Αν ήξερε ότι είναι 12χρονη ούτε καλησπέρα δεν θα της έλεγε» λέει ο δικηγόρος του 33χρονου

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.  Ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνομίλησε μαζί του. Όπως ανέφερε, ο 33χρονος ξέσπασε σε κλάματα όταν ο συνήγορός του, του μετέφερε πως ειπώθηκε ότι δεν τον ενδιέφερε η ηλικία της 12χρονη. «Του το ανέφερα και κατευθείαν άρχισε να κλαίει και μου είπε ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο και πως αν ήξερε την πραγματική της ηλικία δεν θα της έλεγε ούτε καλησπέρα», ανέφερε ο συνήγορος του 33χρονου.

«Βρέθηκε τρεις φορές με τη νεαρή, όμως δεν τέλεσε την πράξη. Ο εντολέας μου και λοιποί, ήρθαν σε επαφή με τον διαχειριστή της εφαρμογής, γιατί δεν θεωρώ ότι μιλούσε το 12 ετών παιδί. Θεωρώ ότι κάποιος ενήλικας είναι από πίσω κι υπάρχει μια τεράστια πλεκτάνη που θα φανεί σιγά σιγά. Στην εφαρμογή γνωριμιών αυτή πρέπει να δηλώσεις πως είσαι 20 ετών για να κάνεις εγγραφή. Συνεπώς ο εντολέας μου θεωρούσε ότι μιλάει με κάποιον ενήλικα», είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Το παιδί το συνάντησε τρεις φορές στα Σεπόλια μετά από παρότρυνση του διαχειριστή του Viber, ο οποίος έντονα και σε συνεχές χρονικό διάστημα τον «παρακαλούσε» να βρεθούν. Την πρώτη φορά βρέθηκαν μεσημέρι, συγκεκριμένα σε έναν δρόμο. Του έλεγε ότι πρέπει να σκεπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου για να μην τους δει κανένας. Το έκανε αυτό, έβαλε πετσέτες και τότε ήρθε σε επαφή με την ανήλικη κοπέλα», πρόσθεσε.

«Όταν ήρθε σε επαφή μαζί της δεν της έδωσε χρήματα. Και της αναφέρει ότι αυτή δεν είναι κατάσταση και πρέπει να φύγει», τόνισε κ. Μπαρκαγιάννης. Επιπλέον, είπε πως δεν είχε γνωρίζει τον Ηλία Μίχο.  «Θεωρούσε ότι μιλούσε με την 12χρονη, που στο μυαλό του δεν ήταν 12χρονη, αλλά 17 προς 18. Υπάρχουν μηνύματα που την ρώτησε πόσο χρονών είσαι και του απάντησε είμαι 17 στα 18».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ