Κολωνός: Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε τραύματα από μαχαίρι στην 12χρονη

Νέες πληροφορίες για την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε η 12χρονη από τον Κολωνό, την οποία εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος.

Κολωνός: Εισαγγελική παραγγελία για αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, ιατροδικαστής εξέτασε το κορίτσι, το οποίο κατήγγειλε ότι ο δράστης της επίθεσης το τραυμάτισε με ένα μαχαίρι, και διαπίστωσε ότι τα τραύματά της δεν προέρχονται από μαχαίρι, αλλά από ένα πολύ μικρό αιχμηρό αντικείμενο, όπως μία καρφίτσα ή έναν διαβήτη.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές υπάρχει ακόμη ένα θολό σημείο στην υπόθεση. Πρόκειται για την πέτρα, την οποία -σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα- πέταξε κάποιος στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου μένει η 12χρονη. Οι αστυνομικοί βρήκαν την πέτρα, η οποία ζυγίζει 2,5 κιλά και αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να την πετάξει εκεί χωρίς να προκαλέσει κάποια ζημιά.

Κολωνός: «Η 12χρονη θα υποδείξει και άλλους που την έχουν κακοποιήσει» – Τι λέει στο enikos.gr η δικηγόρος της οικογένειας

Τρίτο χωλό σημείο ο ύποπτος άνδρας, που φέρεται να ήταν απέναντι από το σπίτι. Διαπιστώθηκε ότι ήταν ένας φύλακας ξενοδοχείου, ο οποίος ανά μία ώρα βγαίνει και κάνει έλεγχο περιμετρικά του κτιρίου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ακόμη και η ψυχολόγος που εξέτασε την 12χρονη δήλωσε επιφυλακτική, με τους αστυνομικούς να θεωρούν ως πιο πιθανό το κορίτσι να θέλησε να τραβήξει την προσοχή των αρχών με αυτήν την καταγγελία ή ακόμα και κάποιος να το έχει καθοδηγήσει.

Πολιτική κόντρα για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό – ΝΔ: Εθισμένος στα fake news ο ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ