Κολωνός: «Η 12χρονη θα υποδείξει και άλλους που την έχουν κακοποιήσει» – Τι λέει στο enikos.gr η δικηγόρος της οικογένειας

Σε νέες αποκαλύψεις ενώπιον του Ανακριτή θα προβεί η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο στον Κολωνό.

Κολωνός: Γιατί δεν φυλασσόταν μόνιμα το σπίτι όπου φιλοξενείται η 12χρονη – Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ.

του Μίλτου Σακελλάρη

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ασπασία Ταραχοπούλου, με δηλώσεις της στο enikos.gr, ανέφερε πως «θέλει να υποδείξει και άλλα πρόσωπα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά. Πρόσωπα τα οποία θυμάται και ξέρει ποιοι είναι».

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίτηση για συμπληρωματική κατάθεση – Θα δώσει νέα ονόματα το παιδί

Όπως μας είπε, σήμερα κατατέθηκε εκ νέου αίτημα για να εξεταστεί η ανήλικη από τις ανακριτικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση. Όσον αφορά στην επίθεση που κατήγγειλε πως δέχθηκε μας είπε πως «η μικρή δεν ξέρει και δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος και γιατί της επιτέθηκε. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο».

Για τρία διαφορετικά περιστατικά εκφοβισμού και επιθέσεων στο σπίτι, όπου μένει η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο στον Κολωνό, έκανε λόγο ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μίλησε στο enikos.gr.

Όπως μας εξήγησε «Τρεις συνεχόμενες φορές δέχθηκαν απειλή από αγνώστους. Ένας άγνωστος πριν από λίγες ημέρες πέταξε πέτρα και της έσπασε το τζάμι. Το δεύτερο περιστατικό έγινε το Σάββατο. Όταν ο αδελφός της κατέβηκε από το σπίτι όπου διαμένουν, ένας άγνωστος του έκανε από μακριά νόημα να μην μιλάει και το τρίτο έγινε όταν ένας άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά προσπάθησε να εισέλθει στο διαμέρισμα με μαχαίρι. Όπως τον έσπρωξε η μικρή, την τραυμάτισε με μαχαίρι». «Το παιδί ζητάει την μητέρα του» ανέφερε χαρακτηριστικά στο enikos.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ