Κολωνός: O 43χρονος ηλεκτρολόγος και η «αναζήτηση για διαμέρισμα airbnb»

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Ένας από τους κατηγορουμένους, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που θα απολογηθεί την Πέμπτη, ήταν ο πρώτος που περιέγραψε στις αρχές ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής, αλλά και ένα διαμέρισμα airbnb.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η περιγραφή έγινε από τον κατηγορούμενο όταν εκείνος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές.

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος, στις 20 Οκτωβρίου παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ. Όπως είπε ο ίδιος, δέχθηκε μήνυμα απο το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος προκειμένου να βρεθεί με το κορίτσι σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Το ραντεβού θα κλεινόταν εκεί γιατί την προηγούμενη ημέρα, ο 43χρονος, όπως λέει, αρνήθηκε συνάντηση στο αυτοκίνητο. Tο ραντεβού κλείστηκε στα Σεπόλια, σε αλάνα κοντά στο μετρό. Στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος μετέφερε τον διάλογο που φέρεται να είχε με το κορίτσι.

«Θέλω να πάμε σε ξενοδοχείο. Πράγματι μου είπε πως ξέρει κάποιο ξενοδοχείο που έχει ξαναπάει και με οδήγησε προς την πλατεία Αττικής, αλλά φτάνοντας εκεί, μου είπε ότι δεν επιθυμεί τελικά να πάμε στο ξενοδοχείο, οπότε επιστρέψαμε πάλι στην αλάνα και αφού καθίσαμε λίγο, της είπα πως αφού δε θέλει να συνευρεθούμε σε κάποιο ξενοδοχείο, να κατέβει από το αυτοκίνητο για να φύγω» φέρεται να είπε ο 43χρονος.

Υπάρχει όμως και μία άλλη λεπτομέρεια απο την κατάθεση του κατηγορουμένου, ο οποίος επίσης για πρώτη φορά βάζει στις έρευνες και μίσθωση διαμερίσματος airbnb απο τον Ηλία Μίχο.

Υποστηρίζει, ότι κατά την πρώτη συνάντηση, η 12χρονη του είπε ότι δεν πηγαίνει σε ξενοδοχείο και πως μέσω του κινητού της αναζητούσε διαμέρισμα airbnb. Πίσω βεβαίως απο την αναζήτηση ήταν ο Μίχος, ο οποίος διαχειριζόταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα πάντα.

Τι ισχυρίζεται ο 43χρονος

«Μου δήλωσε ότι σε ξενοδοχείο δεν πηγαίνει, κι ότι ψάχνει μέσω του κινητού της τηλεφώνου να βρει κάποιο κατάλυμα τύπου airbnb προκειμένου να το μισθώσω και να μεταβούμε εκεί. Επειδή, όμως και πάλι φοβήθηκα για την ασφάλεια μου να μεταβώ σε κάποιο σπίτι της επιλογής της, την καληνύχτισα ευγενικά, επιστρέφοντας την στο σημείο από όπου την παρέλαβα πλησίον του σταθμού μετρό Σεπολίων» ισχυρίστηκε εξάλλου ο 43χρονος.

Η 12χρονη βοηθά αυτή τη στιγμή τις αρχές δίνοντας στοιχεία Στην κατάθεσή της τής έδειξαν φωτό από ένα άλλο χώρο, ενα στούντιο σε κοντινό δρόμο από τον οίκο ανοχής και φαίνεται ότι είναι το δεύτερο σημείο που εξέδιδαν τη 12χρονη. «Ο Μίχος είχε το κλειδί και δεχόμουν ένα πελάτη μόνο τη φορά», λέει η ανήλικη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ