Κολωνός: «Έχω κι εγώ ένα παιδί στην ηλικία σου» είπε βιαστής στην 12χρονη – Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την φρίκη που βίωνε η 12χρονη από τον Κολωνό. Το κοριτσάκι είχε πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει έξι συλλήψεις για την υπόθεση.

Μετά τον 53χρονο Ηλία Μίχο, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη και την μητέρα της ανήλικης, που ήδη προφυλακίστηκαν, συνελήφθησαν επίσης ένας 36χρονος, ένας 33χρονος και ένας 34χρονος.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι μόνο αυτοί οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι έχει φωτογραφίσει στις καταθέσεις της ακόμη δύο άνδρες, μεγαλύτερης ηλικίας, που είναι και οικογενειάρχες. Φαίνεται πως συναντήθηκε και με αυτούς.

Σύμφωνα με το Mega, σε μία εκ των καταθέσεών της στην παιδοψυχολόγο η ανήλικη φαίνεται να αποκάλυψε ότι ένας εκ των δύο της παραδέχτηκε ότι έχει παιδί στην ηλικία της.

«Έχω κι εγώ ένα παιδί στην ηλικία σου, είναι 10 – 11 χρονών», φέρεται να είπε ο βιαστής στην 12χρονη.

Από τις έως τώρα καταθέσεις του παιδιού, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αναγνωρίσεις των τριών ατόμων που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο.

Ζήτημα έχει προκύψει και με το Wi-Fi του σπιτιού της 12χρονης, όπου φαίνεται να συνδέθηκε η ανήλικη αρκετές φορές προκειμένου να συνομιλήσει με άτομα στην εφαρμογή γνωριμιών, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ραντεβού της φρίκης.

Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι από τις έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι το προφίλ της σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ενεργοποιήθηκε από το διαδίκτυο του σπιτιού της.

Η ανήλικη υποστήριξε ότι τα ραντεβού κλείνονταν υπό την καθοδήγηση του Ηλία Μίχου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ