Κακοκαιρία-Αγία Πελαγία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 49χρονης

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 49χρονης Ευγενίας Κυρίλοβα, που έχασε τη ζωή της εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη το Σάββατο.

Πλήθος κόσμου παρέστη στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι για το τελευταίο «αντίο», όπως αναφέρει το cretapost.gr. Ο ναός ήταν ασφυκτικά γεμάτος με ένα τεράστιο «γιατί» να πλανάται στην ατμόσφαιρα και την τοπική κοινωνία να ζητεί απαντήσεις για την διπλή τραγωδία.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα έγινε και η κηδεία του Κωνσταντίνου Βεργάκη στο Νέο Κοιμητήριο.

κηδεία 49χρονης Κρήτη

κηδεία 49χρονης Κρήτη

Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Ηρακλείου

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη το περασμένο Σάββατο και είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου κ. Αθανάσιος Γαλήνας παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την φονική πλημμύρα στην Αγία Πελαγία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γαλήνας ζητεί να διερευνηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου εάν προκύπτουν ευθύνες από αμέλεια πρώτον για διπλή ανθρωποκτονία, δεύτερον για σωματικές βλάβες και τρίτον για την πλημμύρα που κατέστρεψε δεκάδες αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια.

Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι

Την ίδια ώρα, τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από την φονική πλημμύρα του Σαββάτου.

Σπίτια, καταστήματα και δεκάδες αυτοκίνητα στο έλεος των ορμητικών νερών. Αγία Πελαγία, Παλαιόκαστρο, Καρτερός, Γούρνες, Γούβες και Σητεία είναι μερικές από τις περιοχές που επλήγησαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ