Κίνηση στην Αθήνα: “Κόλαση” στον Κηφισό

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό αυτή την ώρα, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που βρίσκονται σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αναγνώστες του enikos.gr, το μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Εθνικής ξεκινά από την Κηφισιά και φτάνει μέχρι την Αθήνα.

Σημειώνεται ότι πραγματοποιούνται εργασίες για αντικατάσταση πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων του συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας.

Τι ισχύει σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις δύο αριστερές λωρίδες αυτής, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Περισσού (10,6 χλμ) έως το ύψος της εισόδου από Λ. Δημοκρατίας (9,9 χλμ), στο ρεύμα προς Πειραιά, στην περιοχή του δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 12:00 έως 16:00.

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα του κλάδου εξόδου προς την Ιερά Οδό και στις δύο δεξιές λωρίδες της, στο ρεύμα προς Λαμία, στην περιοχή του δήμου Αιγάλεω, από 07:30 έως 11:30.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες, ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των πινακίδων, θα γίνει πλήρης και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ