Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι φοιτητές

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι φοιτητές

 

Με τρεις δράσεις κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους για το σχέδιο «Αθηνά» οι σπουδαστές του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ύστερα από σχετικές αποφάσεις των σημερινών τους συνελεύσεων.

Την Πέμπτη θα συγκεντρωθούν, στις 10.30 π.μ., στην είσοδο του ιδρύματος, στη Σίνδο, και με ΙΧ ή πούλμαν θα κατευθυνθούν προς τα διόδια των Μαλγάρων με σκοπό να σηκώσουν τις μπάρες για δύο ώρες και να διανείμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η ενημερωτική εκστρατεία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, καθώς έχουν δώσει ραντεβού στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Αριστοτέλους, για να μοιράσουν φυλλάδια και να μιλήσουν στους διερχόμενους για τις μεγάλες ανατροπές που φέρνει το σχέδιο «Αθηνά» στο ίδρυμα αλλά και στις ζωές χιλιάδων παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας προβλέπουν τη μεταφορά οκτώ Τμημάτων του Α-ΤΕΙΘ στις Σέρρες και δύο στη Φλώρινα, γεγονός που επηρεάζει περισσότερους από 12.000 σπουδαστές και 170 εκπαιδευτικούς και διοικητικούς.

 

Ανοίγουν οι γραμματείες την Παρασκευή

«Πράσινο φως» για τη συνέχιση της κατάληψης του ΑΤΕΙΘ άναψαν σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι του ιδρύματος, οι οποίοι θα συμμετάσχουν και στην κινητοποίηση της Πέμπτης στα διόδια των Μαλγάρων. Αύριο και τη Δευτέρα οι διοικητικοί προγραμματίζουν συγκέντρωση, στις 10 π.μ., στην είσοδο του ΤΕΙ, στη Σίνδο, ενώ την Παρασκευή θα ανοίξουν οι γραμματείες, από τις 12 μ. έως τις 2 μ.μ., για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών και την έκδοση πιστοποιητικών.

 

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ